nubes dispersas
  • Màx: 23°
  • Mín: 15°
21°

Les famílies de Mallorca també s'uneixen a la querella criminal contra Bauzá, Camps i Estarellas

Una de les poques imatges que existeixen de Bauzá, Camps i Estarellas junts, durant un acte a la Llotja. | TERESA AYUGA

Les famílies de Mallorca també es personaran contra José Ramón Bauzá, Joana Maria Camps i Guillem Estarellas per diferents delictes, després que la setmana passada els pares i mares menorquins a través de Fapma Menorca donessin a conèixer les seves intencions.

La setmana passada es reuniren les Juntes Directives de les Federacions de Pares i Mares d'Alumnes de Mallorca, Eivissa i Formentera. Les tres federacions varen aprovar donar suport a la personació com acusació particular de la Confederació d'Associacions de Pares i Mares d'Alumnes de les Illes Balears (COAPA), de la que formen part, en la querella criminal contra Bauzá, Camps i Estarellas interposada el passat dia 4 d'abril als jutjats d'instrucció de Palma per FAPMA Menorca, també membre de COAPA.

Aquesta querella es fonamenta en l'actuació del Govern i de la Conselleria d'Educació per la imposició dels projectes de Tractament Integrat de Llengües (TIL) als centres educatius i les posteriors actuacions descartant els recursos de famílies, docents i directius contra aquesta imposició. I l'obertura d'expedients disciplinaris a alguns directors per posar en relleu aquesta imposició contra la legislació.

També per l'adopció, el passat 6 de setembre de 2013, del Decret-Llei del TIL, hores després que la Sala del Contenciós-administratiu del TSJIB deixés sense efecte el Decret del TIL.

Totes aquestes actuacions serien presumptament constitutives de diversos delictes d'impediment d'exercici de drets cívics, de prevaricació i desobediència.

Finançament
La querella es finançarà amb les aportacions de ciutadans en la recollida de fons que
es va iniciar el passat dilluns dia 7 d'abril a l'adreça: http://www.totsuma.cat/projecte/1135/querella-criminal-contra-bauza-campsi-estarellas.

La recollida de fons està ja a la recta final, ja que s'han aconseguit 6.000 dels 7.000 euros marcats com a objectiu.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Visquem i coses veurem, fa mes de 10 anys

Si poguessin veure per un foradí com parlarà d'ells la història, d'aquí a alguns anys, tots aquests mallorquins ignorants o renegats que fan la farina blana als forasters d'esperit colonitzador que patim a les Balears, segur que no escriurien els seus malintencionats desbarats tan ufanosos. És ben previsible.

Valoració:27menosmas
Per Cop d'estat, fa mes de 10 anys

Es polítics elegits democràticament pes poble, acusats per fer sa seva feina. Es representants des pares, de qualcuns d'ells, fent política utilitzant es nostros fills, ja sigui empleant-los con nins-anunci, demant as seus pares que no els duguin a classe per que es professors puguin cobrar mentres fan vaga, o fent-los participar de qualsevol acte ANTI tot lo que no els hi va be a ells.
Pe favor, que qualcú inici una querella criminal contra sa FAPA Mallorca, menorca, Eivissa i Formentera, segur que no hi faltaran aportacions de pares FARTS de que sa auto-anomenada comunitat educativa NO ATURI DE FER POLITICA A COSTA DES NOSTROS FILLS.

Valoració:-38menosmas
Per Tià, fa mes de 10 anys


Esper que tota aqueixa trepa paguin pel mal que han fet... i pel que haurien fet si no els haguéssim aturat els peus.

Valoració:42menosmas
Per FRONT MALLORQUÍ, fa mes de 10 anys

Tots els pares, mares, alumnes, mestres, professors i professores units per enderrocar la feixistarra dictadura espanyolista del madrileñufo engominat!

Valoració:53menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente