algo de nubes
  • Màx: 24°
  • Mín: 16°
17°

Camps ja respon al toc de 'consellera Trepitja'

Camps aquest dijous durant la visita a Inca. | C.P.

La consellera d'Educació i Cultura, Joana Maria Camps, ja respon al toc de 'consellera Trepitja'. Aquest dijous, durant la signatura del conveni entre el Govern i l'Ajuntament d'Inca per a la reforma del Teatre Principal, la consellera Camps assistí a l'acte en tant que màxima responsable a les Illes de l'àrea de Cultura.

Tot i que poc més d'una vintena de camisetes verdes s'aplegaren a l'exterior del Teatre inquer, Camps no decepcionà als qui l'esperaren durant prop d'una hora a què sortís. Els responsables de seguretat del Govern no van permetre l'accés d'aquests ciutadans amb vestimenta verda a l'interior del Teatre i només els hi quedà l'opció de mostrar el seu malestar durant els pocs segons en què Camps anà de l'interior de l'edifici fins al del seu cotxe oficial. En el moment de la sortida, els manifestants cridaren en repetides ocasions a Camps, “consellera Trepitja!”, al que ella respongué amb un ampli somriure i amb una salutació ben explícita cap a les camisetes verdes.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per mallorquín, fa mes de 10 anys

emigrante....¿periodistas??

Me parece que sobrevalorasa a estos panfleteros a sueldo de la Generalitat...

Esto es como el sálvame, pero para fascistas catalanes.

Valoració:-2menosmas
Per Somera Rossa, fa mes de 10 anys

#emigrante, Idò sí, exactament, això és el que es pretén. Ridiculitzar-la i posar-la a carreró que no passa. I per què no ho hauríem de fer? Què potser ella ha tengut cap mirament amb nosaltres? Què pot ser el seu tracte de cap al col·lectiu docent ha estat respectuós? No, no ho ha estat gens, ens ha ofès, ens ha insultat, ens ha meyspreat, ens ha expedientat. I què? ens hem de deixar que ens cagui dins la boca? Idò no. I si no li agrada, una altra vegada que vagi més alerta. "Qui pets envia, merda espera."

Valoració:13menosmas
Per Dolça Catalunya..., fa mes de 10 anys

Emigrante:
Lo que pretenden los periodistas es mostrar que Camps lleva unes calces con corazones el dia de San Valentín porque está tan enamorada como lo está la infanta Cristina de Urdangarín. Que el lamor es ciego. Y no solo no sabe de educación sinó que tampoco sabe nada de estética. Vale?

Valoració:9menosmas
Per mamaaaa, fa mes de 10 anys

I mutxo de mekor un rekatro de los potons que uno de la cabessa, que acollona a los infantes.

Valoració:13menosmas
Per Arruix!, fa mes de 10 anys

Emigrante,
A mi lo que me daria vergüenza seria salir a chupar cámara con unos zapatos lolailo. I también estar en Mallorca, emigrante, i no haber aprendido a decir ni "mu" en mallorquín. Claro que para eso hay que tener cacumen.

Valoració:10menosmas
Per boixus, fa mes de 10 anys

Emigrante, eso o que estos lagartos del Diari de Balears, publicando una foto tan... escandalosa! –picate FAES– estan hasiendo una comparasión metafórica entre el estilaso de la Consellera y sus virtudes más famosas: la namber wone del arte del TREPICHEO!

TREPICHA JUANA! TREPICHA CON GARBO!

Valoració:7menosmas
Per Boixus, fa mes de 10 anys

Para Emigrante,

Idò nada Emigrante, como dise en el subtitulo de la foto en si, hase referensia a las medias de la Consellera, porque llevaba unas con corasones que, com ja se apunta en el faldón, no pasaron desapersebidas. Parese ser que la protagonista es lo que queria –como siempre–: no pasar desapersebida, porquè ella es muy trempada, suelta, galante y grasiosa.

Sembla ser que este periodicochucho que tu consultas con tanto fervor pretende canviar su imagen y politica editorial, para haserla más transversal. Por eso a partir de ahora mesclara la informasión con el corasón. Asín podrá llegar a gentes tan despiertas y con sentido del humor como tu... y la Trepitcha!

Hasta mañana, corasones!!!

Valoració:12menosmas
Per emigrante, fa mes de 10 anys

No entiendo muy bien que pretenden los periodistas de este medio al publicar una foto de sus zapatos ... Ridiculizarla? Burlarse de una persona por como viste?
Le parece al periodista C.P. (que calculo que será Cristina Polls) que hay noticia en los zapatos que usa la sra. Camps para asistir a tal o cual evento?

O que es que en el "vale todo" de este periódico para defender sus ideas sobre la educación, también sirven la burla y el escarnio.

No os da vergüenza?

Qué poco profesionales sois.

Valoració:-19menosmas
Per @ Suggerència, fa mes de 10 anys

Ha, ha, ha!. I pareixen de balladora de flamenc. Li podrien posar el nom artístic de "La Niña Antididàctica".

Valoració:9menosmas
Per Suggerència, fa mes de 10 anys

Es posa les sabates vermelles perquè puguem veure on posa els peus i puguem retirar els nostres. Perquè no ens trepitgi, vaja!

Perquè no l´aprofita el Govern per trepitjar raïm? Si no destilàs el verí dins el cub, seria una solució per abaratir costos en temps de crisi. Això sí ho sap fer, trepitjar.

Valoració:9menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente