algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
18°

El llaços quadribarrats es podran lluir als centres educatius on l'ajuntament els hagi declarat símbol oficial

L'IES Mossèn Alcover de Manacor.

Els llaços quadribarrats es podran lluir als centres educatius si l'ajuntament els ha declarat prèviament símbol oficial del municipi. L'article 2.3 de la Llei sobre l’ús dels símbols institucionals de les Illes Balears estableix que “les banderes, les ensenyes, els escuts i els altres símbols distintius acordats per les corporacions locals” també són símbols oficials i per tant, elements permesos als edificis públics. És a dir, que segons això, tenen cobertura legal per penjar els llaços quadribarrats, ara com ara, els municipis d'Inca i de Manacor que ja han aprovat mocions a favor de la quadribarrada.

Tan MÉS, el PSIB o el sindicat STEI-i estan intentant que abans de l'entrada en vigor el pròxim 20 de gener de la Llei de Símbols, el màxim nombre d'ajuntaments puguin aprovar una moció com la que ja s'ha aprovat a Inca i Manacor on es defensa que “els ajuntaments, com a poder públic, tenen el deure de respectar, protegir i promoure els drets fonamentals, entre ells el de la llibertat d'expressió i el dret a la participació plural de la societat civil en la vida pública, a opinar, a dissentir i a manifestar qualsevol desacord, a través de diferents formes expressives”.

Els centres educatius podran aprofitar l'article 2.3 de la Llei de Símbols i així mantenir els llaços, ara bé, si Educació els hi demana que els treguin ho hauran de fer i posteriorment cercar l'empara legal dels tribunals en tant que símbol reconegut per la seva corporació local.

D'altra banda, l'Ajuntament de Manacor l'endemà d'aprovar la moció a favor de la quadribarrada ja ha assegurat que donarà tota la cobertura necessària perquè els centres del municipi puguin continuar lluint la quadribarrada com a símbol d'identitat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Sac de gemecs, fa mes de 10 anys

La llei de símbols acabadeta d'estrenar, se l'haurà de menjar amb patates. I alerta que no se li entrevessi. Es pot ser més inúTIL? No deia ahir que tothom hauria de complir la llei? Idò sí, la compliran. Ves que no se n'inventi una altra...

Valoració:4menosmas
Per TALIBAUZÁN A PATIR, fa mes de 10 anys

HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA, HE, HE, HE, HE, HE, HE, HE, HE, HE, HE, HE, HE, HE, HE, HE, HE, HE, HE, HI, HI, HI, HI, HI, HI, HI, HI, HI, HI, HI, HI, HI, HI, HI, HI, HI, HI, HI, HI, HI, HO, HO, HO, HO, HO, HO, HO, HO, HO, HO, HO, HO, HO, HO, HO, HO, HO, HO, HU, HU, HU, HU, HU, HU, HU, HU, HU, HU, HU, HU, HU, HU, HU, AI, AI, AI, AI, AI, AI, AI, AI, AI, AI, AI, AI, AI, AI, AI,
NO PUC PUS!!!! HI, HI, HI, HI, HI, HI, HI, HI, HI, HI, HI, HI,
ME COMPIX, HA, HA, HE, HE, HE!!!!!
GRÀCIES, TALIBAUZÁN!
ETS S'ALEGRIA DE MALLORCA!
NO T'ATURIS DE FER RABIETES I FORASTERADES I NÚMEROS DES TEUS!
ES MALLORQUINS MOS AVORRIRÍEM SENSE TU!

Valoració:11menosmas
Per Jaume, fa mes de 10 anys

Uff en bon dematí m'he quedat ben a gust.
No puc parir que uns pocs vagin enganant a tants, a un país a on ses notícies importants són "Hormigos embarazada" i la resta no interessa, tenim aquest nivell cultural. Ningú s'ha aturat a pensar que es tema d'en Bauzá i de s'abort són mides per tenir a sa gent sense pensar en ses coses realment importants que passen i que passaràn?????

Valoració:3menosmas
Per Jaume, fa mes de 10 anys

A jugar amb banderetes cada un a casa seva, a ses escoles a estudiar i si hem de penjar res que siguin coses didàctiques, basta ja de fer es subnormal.

Prohibir l'excibició de signes polítics i religiosos a ses escoles és un fet de sentit comú maldament alguns curtets vegin limitada la seva particular batalla política i salarial.

Ses escoles no són dels docents, sinó per els docents, per impertir la docència i basta ja de fer parides.

Valoració:-46menosmas
Per Cucut, fa mes de 10 anys

Ja hem guanyat la primera! Ara, a per totes!

Valoració:23menosmas
Per mallorquín, fa mes de 10 anys

Delgado, amigo mío?? No, pequeño,te confundes...
A mí los fachas es que me dan asco, tanto los catalanistas como los españolistas. Los mismos perros con distintos collares. O la misma mierda con diferente olor.

Valoració:1menosmas
Per sotrac, fa mes de 10 anys

La pregunta correcta si em permets @unadefreda seria, amb qui se sent mes identificat un "facha" amb la Senyera o amb l'aguilucho amb jou i fletxes incuides?

Valoració:8menosmas
Per Pobre talibauzán, fa mes de 10 anys

Talibauzán, xupa aquesta!

Valoració:27menosmas
Per Una de freda, fa mes de 10 anys

Ja que parles de fatxes, demana-li al teu amic Delgado que la du fins i tot al mòbil. I unes bones exhibicions que feia al Parlament tot i que la funda "guapa, guapa" no era.

Valoració:18menosmas
Per mallorquín, fa mes de 10 anys

hay que ver lo que le gustan las banderitas a los fachas...

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente