algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.74°
15°

L'Associació d'Estudiants Lliures s'atribueix la denúncia de l'expedient a March

Text publicat a Facebook per l'entitat.

L'Associació d'Estudiants Lliures de Balears (ELB) s'ha atribuït la denúncia al director de l'IES Marratxí, Jaume March, que ha suposat l'obertura d'un expedient per una "falta molt greu per conculcar el dret a l'educació. Concretament han escrit al seu mur de Facebook, “¡¡Las denuncias de esta asociación comienzan a dar resultado!!”.

L'entitat ja publicà el passat 16 de desembre que March tenia obert un expedient, dies abans que se li notifiqués al director. L'Associació publicà el següent text: "Concretamente en el IES Marratxí la politización y la discriminación lingüística e ideológica es elevada.Desde que surgimos como asociación hemos estado recibiendo muchos casos de este centro, y ante las denuncias interpuestas el director de este centro tiene un expediente abierto".

Aquesta entitat de recent creació, lligada a la Fundación Círculo Balear, s'autodefineix així: S'Associació d'Estudiants Lliures de Balears (ELB) ès una associació estudiantil que aposta per una educació apolítica i bilingüe balear-castellà basada en es respecte cap a ses persones, indistintament de sa seva ideologia i llengo, així com s'estima cap a ses dues llengos cooficials de Balears”.

Es
dona la casualitat, que la presidenta d'ELB, Laura Venzal, és exalumna de l'IES Marratxí.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 3
Siguiente
Per marbosch, fa mes de 10 anys

Aquesta és una aspirant a algun càrrec com a assessora, tipus "carromero" a l'ajuntament de Madrid, que jo el posaria de xófer del PP

Valoració:5menosmas
Per Margalida, fa mes de 10 anys

Sort que aquesta associació és lliure i apolítica !! Aquesta nineta que ha posat la denúncia SÍ que està ben adoctrinada i li encanta el protagonisme, segur que en un parellet de dies torna a tenir programa a IB3!.... L'enviaran a "astuciar" a una universitat on un expresident vagi a fer la catequesis perquè aprengui bé la seva doctrina.

Valoració:13menosmas
Per Joan, fa mes de 10 anys

Pels comentaris dels quatre opinadores a sou del PP d'aquestes pàgines sembla que de cada dia estan més nerviosos. Normal sabent que en breu deixaran de xuclar de la mamella del Govern.

Valoració:11menosmas
Per ,, fa mes de 10 anys

Sac de gemecs: Jo me referia a l´alumne i no al director. Perdó per no expressar-me bé..

Valoració:9menosmas
Per sobra, fa mes de 10 anys

A la calle sin llavin. ¡JA!. Sobra, este director..

Valoració:-22menosmas
Per Sac de gemecs, fa mes de 10 anys

Els professors dels Instituts, no venen rebotats mai de cap centre concertat. Potser vengués d'un centre concertat, i després va pensar que li convenia més un lloc a la pública, i e feu interí, m'extranya que sigui director essent interí. I si té una plaça en propietat, no se'n tornarà mai més a cap centre concertat.

Valoració:0menosmas
Per Josep, fa mes de 10 anys

Com més grosses les facin millor, el 2015 tota aquestà gentussa del PP serà història

Valoració:29menosmas
Per ., fa mes de 10 anys

Segons m´he assebentat, aquest sujecte va arribar a L´IES de Marratxí rebotat d´un centre concertat i ara s´en ha tornat anar a un altre centre concertat. Aquest problema tan complexe tal volta ho arreglarien una comisió d´experts format pels professors, psicòlegs,i pedagogsi tal volta un metge psiquiatra, però mai el Sirculo Valerar ni els seus alevíns.

Valoració:9menosmas
Per Alarma, fa mes de 10 anys

Perill.
Estudiants lliures que pensen.

Valoració:-16menosmas
Per I doncs,, fa mes de 10 anys

Projecció en Psicología és atribuïr a una altra persona o grup, els defectes i mancances propis. El mateix fa aquesta dreta esgarrifosa, quan acusa als docentes de la Escola Pública d´adoctrinar els alumnes. Efecte de projecció , cinisme, i exaltament nerviós amb la sangota espessa i plena de colesterol i àcid úric.

Valoració:33menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 3
Siguiente