cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 7.68°

Concentració contra la llei de símbols, aquest dijous al Parlament

Cartell de la concentració.

La llei de símbols s'aprovarà aquest dijous al Parlament i és per això que diferents sindicats i entitats han organitzat una concentració de rebuig a les 11 hores a les portes de la cambra. Sota el lema, “Per la llibertat d'expressió i la democràcia”, els convocants fan una crida a tota la ciutadania perquè es manifesti en contra d'aquesta nova llei.

Els convocants són l'STEI-i, FETE- UGT, Anpe, FE-CCOO, l'Assemblea de Docents, l'OCB, FAPA, la Plataforma Crida i Jubilats per Mallorca.

Una llei de “sentit comú”

La portaveu del PP al Parlament, Mabel Cabrer, ha afirmat aquest dilluns que aprovar la llei de Símbols és de “sentit comú” perquè en tots els edificis públics només s'exhibeixin les banderes i símbols oficials, “sense ideologies polítiques”.

Cabrer s'ha referit a aquesta llei que serà aprovada dijous de manera definitiva al Parlament balear i ha recordat que moltes comunitats autònomes té aquesta normativa . “És una llei - ha declarat - que pretén que tots els ciutadans, siguin del partit que siguin o tinguin la ideologia que tinguin, se sentin còmodes i representats”, cosa que ha qualificat de “sentit comú” .

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per antifascista, fa mes de 10 anys

Concentración fascistoide de grupusculos patológicos.

Valoració:4menosmas
Per Ca de bou, fa mes de 10 anys

Aprofitau el dijous per anar amb els al·lots a veure Betlems i ... passau pel parlament a devers les 11, veureu que els agradarà de molt. Als al·lots i al Govern. S'ho passaran bomba. Però ben mirat... és un mal consell... El curs passat ho férem nosaltres a Cort i encara no havia passat un quart d'hora i ja ho sabien a inspecció. Ara si els voleu donar feina extraordinària... aquesta és l'ocasió. I la sanció va ser de pa amb fonteta: sols ens declararen "Centre reprovat", però els va dur tres mesos de feina i això que només era un centre, què hauria estat si n'hi haguessin anat dues dotzenes? Au, animau-vos!

Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente