algo de nubes
  • Màx: 20.4°
  • Mín: 13.1°
20°

La renúncia de Ferran Cano és més un "greuge" cap als ciutadans que cap als polítics, segons l'executiu

El galerista en una imatge d'arxiu. | A. FERNANDEZ

La renúncia del galerista Ferran Cano a la Medalla d'Or de Ciutat que li havien de lliurar el pròxim 31 de desembre i a la Medalla d'Or que ja li entregaren, és més un «greuge o un despropòsit» cap als ciutadans, que cap a l'Executiu autonòmic o local.

La portaveu de l'executiu, Núria Riera, ha assenyalat en la roda de premsa dels divendres després del Consell de Govern que aquesta medalla «no els representa a ells» sinó als ciutadans de Palma i, per això, ha entès que la renúncia seria més aviat un «greuge» cap als palmesans que cap a Cort.

En qualsevol cas, la portaveu ha mostrat el «respecte» del Govern cap a «les decisions que puguin donar-se per part d'aquest senyor o de qualsevol altre premiat».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Joan Manent, fa mes de 10 anys

Aquí els únics enemics de Mallorca i del mallorquí són genteta menyspreable com EN KAIME (Jaume???), BIODRAMINA, MALLORQUIN, MIRA PER ON (probablement tots són la mateixa persona) i demés betzum.
Enhorabona Senyor Ferran Cano, el vostre gest vos honra, tant de bo hi hagués més persones que seguissin el seu exemple.

Valoració:6menosmas
Per Jaume, fa mes de 10 anys

Esto es otro ejemplo del erróneo concepto de la generosidad y la integración que arrastra el PP, siempre dispuesto a hacerse el simpático con los enemigos de Mallorca y del mallorquín.

Por algún arcano motivo, el PP se empeña en disgustar a la mayoría con políticas catalanistas, salpicadas con gestos en sentido contrario. En lo fundamental, se esfuerzan en intentar complacer a sus enemigos, que le pagan con la ingratitud.

Valoració:0menosmas
Per Sense perdó, fa mes de 10 anys

El que és un greuge pels ciutadàns és veure com els del Govern aprofiten el vot que li donaren, pensant que els arreglaría l´atur, per desfer els fonaments de la nostra cultura, societat i benestar. Un greuge i també un sacrilegi cap a la Democràcia.

Valoració:11menosmas
Per Un ciutadá, fa mes de 10 anys

Benvolgut Sr. Cano i futurs seguidors del seu exemple: per favor, fagin-nos tots els "greuges" que vulguin. Tenen tot el meu permís, respecte i admiració.

Valoració:18menosmas
Per Tomeu, fa mes de 10 anys

Recordau la nostra norma sagrada: no contesteu ni valoreu cap escrit en el dialecte sonbañol.

Valoració:10menosmas
Per Goriet, fa mes de 10 anys

Creis que és possible ser més curt que en "Mira per on"???
Jo no ho crec.

Valoració:11menosmas
Per Barco, fa mes de 10 anys

No contesteu, o millor, tans sols mireu els comentaris escrits en castellà, que no ens imposin el seu gran idioma de Servantes a un diari digital escrit i dirigit als catalanoparlants. Que s'en tornin a las Ejpanyas a chuclar closques de caragols.

Valoració:15menosmas
Per mira per on, fa mes de 10 anys

Aqui en este foro pulula una serie de elementos, que como no podía ser de otra manera, se dilatan ante la enorme gesta del Sr. Ferrán que por lo que leo no es más que un galerista. Uno más. Estos mismos fanáticos y adoctrinados, dicen que no aceptarían ninguna medalla de este Govern. Cuanta estulticia, falsedad y "dontancredismo". A la inmensa mayoría, probablemente en el paro obrero (ellos o familiares próximos), les proporcionas un empleo fijo de "este" Govern y corren como culebras descosidas a tomarlo. Pero no aceptan medallas.

Valoració:0menosmas
Per boccadelaverità, fa mes de 10 anys

Senyor Cano,
Vosté s'ha honorat i ens ha honorat a tots els ciutadans dignes.
Moltes gràcies, amb el cor a la mà.

Valoració:18menosmas
Per otro ciudadano, fa mes de 10 anys

La renuncia de este ciudadano a-no-sé-qué me la trae floja. Que haga lo que quiera. Yo, ni fu ni fa. O al revés.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente