algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.74°
14°

La UIB reconverteix l'ICE en un centre de recerca i innovació educativa

Imatge d'una part del campus de Palma. | R.L.

La Universitat de les Illes Balears (UIB) ha decidit reconvertir l'Institut de Ciències de l'Educació (ICE) en l'Institut de Recerca i Innovació Educativa (IRIE).

L'IRIE recull el testimoni de la tasca feta fins ara per l'ICE i es complementa amb l'entrada en aquest nou projecte de la Conselleria d'Educació, Cultura i Universitats que podrà aportar el contacte amb els centres educatius, imprescindible pels investigadors.

Aquest nou institut neix per la necessitat de potenciar la investigació i la innovació a les Illes per tal de fer efectiva una millora del sistema educatiu i de la formació és una evidència àmpliament reivindicada i d'aquí la necessitat d'aquesta reconversió.

Per ara l'IRIE ja compta amb 36 grups d'investigació de tota la UIB inscrits i amb 363 investigadors. L'objectiu d'aquest institut és esdevenir un centre de referència nacional i internacional en recerca, formació i innovació educatives, i en la seva transferència.

Presentació oficial
Aquest dimecres es farà la presentació oficial d'aquest organisme, a les 10 hores per a la premsa i a les 19 hores per a tots els membres de la comunitat educativa. L'acte del capvespre comptarà amb la presència de la subdirectora i el director de l’IRIE, doctors Francesca Comas i Miquel Oliver; el rector de la UIB, doctor Llorenç Huguet; la consellera d’Educació, Cultura i Universitats, Joana Maria Camps i la directora general d'Ordenació, Innovació i Formació Professional, Isabel Cerdà.

L'institut presentarà Informes de recerca 2013, un recull de deu informes de recerca en l’àmbit educatiu elaborats pels grups d’investigació adscrits a l’IRIE.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.