algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
16°

'Tancats per la llengua?' repassa els motius del tancament de la RTVV

Reflexionar sobre el paper dels mitjans de comunicació públics en català, fent especial èmfasi en el cas de Canal 9, el recent tancament del qual ha estat un dels fets que últimament més ha revolucionat la ciutadania al País Valencià.

Aquesta és la missió amb la qual s'ha organitzat l'acte “Tancats per la llengua. El fracàs del model partidista?”, que tendrà lloc el pròxim divendres, 13 de desembre, al centre de cultura de Sa Nostra a Palma (Concepció, 12) a partir de les 20 hores.

Amb la col·laboració del sindicat STEI, la plataforma Enllaçats per la Llengua i Ona Mediterrània, l’Obra Cultural Balear ha convidat Amàlia Garrigós, periodista de Canal 9 i Ràdio 9, i Pere Estelrich, director del programa El crepuscle encén estels.

Ambdós tractaran en un debat viu amb els presents a l'acte les principals claus que dugueren a l'esbucament d'un mitjà públic en la llengua comuna, rere 24 anys de tasca informativa, sempre amb la pregunta de fons de si una cosa semblant podria passar a nivell balear, encara que els nostres polítics s'han afanyat a dir en les últimes setmanes que la supervivència d'IB3 ràdio i televisió no corre cap perill.

Guardons
Així mateix, l'entitat que presideix Jaume Mateu ha avançat que la Nit de la Cultura serà enguany el diumenge, 29 de desembre, al Teatre Principal de Palma. En aquest esdeveniment s'aprofitarà per a lliurar els Premis 31 de Desembre.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per alicantino, fa mes de 10 anys

Buenas, aqui un alicantino, canal 9 no lo veia ni dios, era un gasto y un cachondeo que pagabamos todos los valencianos para que luego solo informara de valencia....

Valoració:0menosmas
Per Joan M., fa mes de 10 anys

Un mateix acte explicat de formes diferents...

vaja vaja...

http://4.bp.blogspot.com/-2xwOJAsuylo/UqeK9a6RxeI/AAAAAAAABnk/nissZqWRaoM/s1600/tancats.jpg

Valoració:0menosmas
Per Joan, fa mes de 10 anys

El Govern Valencia s`ha lluit, però els sindicats també, tant en volien que s`han quedat sense res, i els valencians sense televisió. Una vertadera pena.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente