algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
18°

Els socialistes de Binissalem denuncien la contractació d'un assessor per 24.000€ a l'any

Els socialistes denuncien que l'Ajuntament de Binissalem ha contractat un assessor que cobra 24.000 euros anuals per 16 hores de feina setmanals. | P.B.

El grup municipal del PSIB a Binissalem ha denunciat la contractació d'un assessor personal de Jersoni Salom (PP), batle del municipi, que cobraria 24.000 euros a l'any per treballar només 16 hores setmanals. L'assessor realitzaria tasques de consulta en matèria econòmica.

Els socialistes han exigit a Salom que doni explicacions sobre la creació d'aquesta nova plaça d'assessor i consideren la contractació “un nou engany del batle”. Pepa Ramis, regidora socialista, considera “inexplicable” que, després de conèixer els mals resultats econòmics de la seva gestió, el PP utilitzi els pressuposts de la Mancomunitat del Raiguer per tornar a crear una “plaça a mida per al mateix assessor econòmic que ha multiplicat per 4 el deute municipal en 5 anys”.

Els socialistes ja van denunciar l'abril passat la situació irregular en la qual es trobava l'assessor econòmic perquè cobrava 3.540 euros mensuals per treballar mitja jornada a la setmana, des de feia més de cinc anys i sense cap tipus de contracte.

Segons el grup d'oposició, el deute real del consistori ha passat de 2,5 milions d'euros el 2007 a 9,5 el 2013, una situació que “en cap cas no justifica el pagament de 24.000 euros per treballar setze hores un assessor econòmic que està deixant l'Ajuntament a punt de la intervenció del Ministeri d'Hisenda per les males xifres financeres”, ha assegurat Ramis.

La socialista també ha criticat “el doble discurs de l'equip de govern del PP en crear noves places per a assessors personals mentre parlen d'austeritat”. Segons Ramis, “la prioritat del PP de Binissalem no és solucionar els problemes del poble, sinó tenir contents als seus”.

La regidora ha lamentat que el batle no hagi volgut convocar la plaça d'interventor que sol·licità el ple de 2013, per a resoldre la situació provisional que ha duit a què una intervenció “accidental” que s'ha vist obligada a gestionar els dos últims plans de sanejament del consistori i la privatització de l'aigua i el clavegueram.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per llorenç, fa mes de 10 anys

Continuant amb la politica del PP menys funcionaris i més assessors, "amics", "parents". "llepaculs"... Per si algú ho dubtava, uma mostra més.

Valoració:8menosmas
Per ', fa mes de 10 anys

Aquuest és l´objectiu del Pp i també ho va dir en Bauzà a la entrevista de La Sexta. En José Ramón va dir que "se tenía que quitar grasa" copiant la frase que ja va amollar el president de la CEOE i referint-se als empleats públics. Treuen al carrer treballadors o no substitueixen les baixes per jubilació o defunció, i en canvi omplen les administración d´assessors que no saben ni manejar un traductor automàtic. I no m´estranyaria que modificàssin la Llei de la Funció Pública i els assessors es puguéssin quedar fitxos per sempre mai, convertint-se en funcionaris. Esper equivocar-me

Valoració:7menosmas
Per agermanat, fa mes de 10 anys

I n´ha aprés molt aviat- Mentres l´Ajuntament s´enfosa .... el Batle hauria d tenir responsabilitat personal davant aquestos dispendis injustificat.

Valoració:10menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente