algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
12°

Els resultats de PISA constaten la necessitat d'una reforma educativa a Balears, segons el PP

El grup parlamentari popular fa servir les dades que ha posat de manifest aquest dimarts l'Informe PISA per justificar com a "necessària" la reforma educativa a Balears. A la vista dels resultats del baròmetre educatiu, que col·loquen l'arxipèlag a la coa de l'educació espanyola, el canvi legislatiu «és necessari», perquè el model actual «condueix al fracàs i a l'abandonament escolar».

Així ho ha detallat la portaveu del PP a l'hemicicle, Mabel Cabrer, qui als passadissos del Parlament ha afirmat que «s'ha de confiar que els canvis normatius donaran els seus fruits», encara que ha advertit que «aquests no es donaran a curt termini».

Cabrer desitja que aquests canvis suposin que, en les pròximes generacions, Balears «deixi d'estar a la coa» d'aquests informes educatius de caràcter internacional.

Per la seva banda, la diputada del PSIB, Pilar Costa, ha assenyalat que ni el Decret de Tractament Integrat de Llengües (TIL) a nivell balear ni la Llei Orgànica de Millora Educativa (LOMQE) ajudaran a què els resultats d'aquests informes «millorin».

Segons ha dit, també als passadissos de la Cambra balear, l'informe PISA ha de suposar «un toc d'atenció» perquè es canviï el rumb i es torni al camí del «consens i el diàleg» entre la comunitat educativa, el Govern i la resta de forces polítiques.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.