cielo claro
  • Màx: 19.52°
  • Mín: 7.68°

Armengol: «El balanç de dos anys és precarietat,desigualtat, mentida i autoritarisme»

Francina Armengol s'ha mostrat inflexible en el futur del Decret de llengües si el seu partit governa. | Jaume Morey.

"Precarietat, desigualtat, mentida i autoritarisme". Amb aquestes paraules ha definit la portaveu dels socialistes al Parlament, Francina Armengol, els dos anys i mig que José Ramón Bauzá ha complert al capdavant del Govern. Un temps durant el qual el president del Govern no és qui va prometre que seria a la ciutadania. "Ha mentit i avui és un home aïllat de la gent", li ha retret Armengol, abans de recordar-li que fa mesos que no visita una escola pública de les Illes.

La representant del PSIB a la Cambra ha iniciat la ronda de resposta al pronunciament que ha ofert aquest matí el cap de l'Executiu, durant el debat de política general de la Comunitat. En primer terme la dirigent socialista ha retret a Bauzá que no hagi estat capaç de donar solucions a la crisi "des del diàleg", així com va prometre quan va assolir el poder.

"La seva recepta per sortir de la crisi és crear precarietat social, econòmica i laboral", ha expressat Armengol, qui ha afirmat que avui, més de dos anys després de la seva arribada, els ciutadans viuen pitjor.

Segons la portaveu parlamentària, un dels defectes que han marcat el mandat de Bauzá és que "el seu programa electoral ha resultat ser lletra morta, construïda des de la mentida", la qual cosa ha traslladat també a l'àmbit estatal, en el cas de la proposta que permeté a Mariano Rajoy arribar a La Moncloa.

També s'ha referit Armengol al conflicte educatiu, i la massiva protesta als carrers de Balears del 29 de setembre, sobre els quals Bauzá no ha fet al matí cap declaració directa. Sobre això, Armengol ha manifestat que si hi havia un pilar que no s'havia de canviar sense consens, aquest era l'educació, abans d'afirmar que un TIL sense consens ha de ser derogat, i que cap mesura en matèria educativa del Govern ha estat negociada amb qui pertoca.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per progre, fa mes de 10 anys

Qué poquito nos queda a los socialistas para perderte de vista, bicho

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente