algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
15°

Deu exresponsables insulars hauran de respondre amb el seu patrimoni al deute de Ràdio Televisió de Mallorca

Protesta de treballadors de l'antiga Ràdio Televisió de Mallorca després que la presidenta del Consell, Maria Salom, decidís el seu tancament. | Joan Torres.

El Jutjat Mercantil 1 de Palma ha declarat culpable el concurs de Ràdio Televisió de Mallorca (RTVM) i ha condemnat a deu exresponsables polítics del Consell, com a membres del consell d'administració de la societat concursada, a respondre amb el seu patrimoni als deutes de l'ens.

En la seva sentència, considera responsables de la insolvència de RTVM a l'exsecretària tècnica d'Urbanisme i Territori Catalina Terrasa; l'exdirector general de RTVM, José Manuel Carrillo; l'exdirector insular d'Hisenda Rafael Pons; el de Residus, Antoni Serra; l'exsecretària tècnica de Cooperació Local, Joaquina Ibáñez; l'exsecretari tècnic de Presidència Miquel Barceló; l'exdirectora insular de Presidència Neus Salas; i els representants del PSIB Francesc Ramis i Lluís Socías, i del PSM Andreu Caballero.

El jutge argumenta la condemna en el fet que, sota el seu mandat, no van complir amb l'obligació legal de sol·licitar el concurs voluntari en el termini marcat per Llei. En concret, el magistrat Víctor Fernández imposa una condemna del 5 per cent del dèficit concursal.

Segons la resolució judicial, contra la qual cap recurs d'apel·lació, s'assevera que qualsevol persona que ocupa el càrrec d'administrador d'una societat «assumeix les obligacions pròpies que incumbeixen a aquest càrrec».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan Barona, fa mes de 10 anys

Hi altres "responsables " del forat de [M] que no apareixen aquí, i gent que surt que no tenien cap pes a les desicions que prenia el consell d'administració, basta veure la majoria de PEPEROS que hi estavan ficats...

Valoració:2menosmas
Per t, fa mes de 10 anys

VEurem si els jutges també fan pagar als politics valencians el tancament de canal9...

Valoració:3menosmas
Per Bernat, fa mes de 10 anys

Ja era hora punyeta! Ja està bé de malgastar els doblers que són seus!

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente