algo de nubes
  • Màx: 17.61°
  • Mín: 9.88°
13°

Armengol advoca per construir una “alternativa creïble” al Govern del PP

Armengol durant la seva intervenció en la Conferència Política del PSOE que es celebra a Madrid. | PSIB

Francina Armengol, secretària general del PSIB-PSOE a Balears, ha presidit aquest dissabte la Conferència Política que els socialistes celebren aquest cap de setmana a Madrid. La representant socialista ha assegurat que cal construir una “alternativa creïble” al Govern del PP alhora que ha considerat que la seva formació és “part indissociable de la millor història d'Espanya”.

Armengol, durant la seva intervenció, ha explicat que si pretenen plantejar aquesta alternativa els socialistes han de “reconèixer també els errors comesos”. “Errors que han accentuat encara més el profund descrèdit i desconfiança que senten els ciutadans cap a la política”, ha assegurat.

La diputada socialista ha censurat que el PP “està utilitzant aquesta crisi per canviar el model de societat que tant ens va costar construir”. “A les Balears el PP persegueix els professors per posar-se samarretes verdes i defensar l'escola pública”, ha afegit.

En aquest sentit, també ha assegurat que a València, el grup popular “tanca un servei públic com a Canal 9 sense parpellejar” o que “aquí, a Madrid, s'hi ha privatitzat la sanitat mentre s'abaixen imposts a qui més té”.

Així, la diputada ha afirmat que “hi ha molta gent que ha sortit al carrer per dir basta a aquesta forma de fer política”, mentre ha asseverat que “els socialistes hem de posar-nos al servei de la gent que vol un canvi, perquè la ciutadania d'aquest país vol canvis”.

Respecte a l'afirmació que el seu partit és part de la “millor història d'Espanya”, Armengol ha citat “des de la lluita per la democràcia, a la profunda modernització, descentralització i extensió de drets” realitzada pels governs que van presidir Felipe González i José Luis Rodríguez Zapatero. Finalment, també ha citat els versos de Marià Villangómez, “Voler l'impossible ens cal i no que mori el desig” tot instant els socialistes a continuar lluitant.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per emigrante, fa mes de 10 anys

PSIB es igual a PSC.

Valoració:1menosmas
Per un mallorqui, fa mes de 10 anys

Una alternativa creible, amb tu al capdavant es del tot impossible.

El psoe ho te molt complicat i si ets en al cap dels socialistes, es practicament impossible.

Francina, el que hauries de fer es retirar-te de manera definitiva , totes les vegades que t'has presentat a les eleccions no n'has guanyat cap, ni a Inca ni a Mallorca.Desgraciadament, no mes te queden les illes i el resultat sera el de sempre. Un desastre.

Tu en seras l'unica responsable.

Valoració:3menosmas
Per good bye spain, fa mes de 10 anys

Tots aquells que vos pensau que el PSIB-PSOE mirarà per les illes anau ben equivocats. Ara tothom amolla pestes en contra del PP però al cap i a la fi el PSIB-PSOE són més del mateix. Es creuen un partit d'esquerres i fan política de dretes. Fins i tot els peixos grossos de Madrid, en Felipe González, en Alfonso Guerra, etc. mostren un tarannà gens democràtic amb les seves declaracions en contra del dret a decidir dels catalans. Na Francina Armengol és molt ingènua i com a botó de mostra basta veure que va recorrer al tribunal constitucional per protestar en contra del TIL. El que cal a les illes es crear un estat federat amb l'estat del Principat i amb l'estat del Pais Valencià. I a l'estat espanyol bon vent i barco de requilla!

Valoració:4menosmas
Per Ja Ja Ja Ja Ja, fa mes de 10 anys

L'alternativa creible es diu "Jardins de Tramuntana"

Valoració:-1menosmas
Per I doncs, fa mes de 10 anys

Jo crec que hem de trencar amb el bipartidisme. I ho dic amb tots els meus respectes cap a la senyora Armengol i als altres integrants del PSOE entre els quals hi ha amics i familiars meus.

Valoració:4menosmas
Per anticatalufo, fa mes de 10 anys

Pero que dice esta ñoña nazionalista en los madriles si no se lo cree ni ella...jajajajajajajaja

Valoració:0menosmas
Per Un de tants, fa mes de 10 anys

En una cosa estic d'acord amb na Francina Armengol que és que "aquest país (Espanya) vol canvis". Però anem en compte amb aquest discurs ja que la majoria absoluta que té el PP es pot interpretar que aquests són els canvis que Espanya vol. El que s'ha de fer des de l'esquerra és crear una alternativa creïble que mobilitzi la gran abstenció. En el moment que tant en el Congrés dels Diputats com en el nostre Parlament hi hagi una majoria d'esquerres resultant d'unes eleccions on hi hagi hagut una participació considerable, llavors sí que podrà afirmar categóricament que la societat vol un canvi. Però també s'haurà d'anar en compte en fer verdaderes polítiques de canvi com per exemple l'obertura d'un període constituent i cap a un període d'autodeterminació de les nacions que conformen Espanya. Si no es fa això i l'únic que hi ha és un període d'alternància política no anirem enlloc.

El canvi ha de servir per a trencar no per a mantenir.

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente