algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
15°

Desobediència civil dels docents per forçar la negociació amb Educació

Imatge de la campanya de desobediència al TIL.

El sindicat STEI-i proposa la desobediència civil dels docents com a mesura per forçar la negociació amb la Conselleria d'Educació. Des del sindicat asseguren que “el més important és posar al davant de tota reivindicació, la negociació”.

L'STEI-i vol saber quanta gent estaria disposada a fer desobediència civil al calendari d’aplicació del Decret de tractament integrat de llengües (TIL), en cas que el Govern no arribi a un bon acord amb els comitès de vaga. El sindicat farà arribar aquest dilluns aquesta proposta a la resta de sindicats, a FAPA- Mallorca, a l'Associació de Directors de Secundària (Adesma) i a l'Assemblea de Docents, així com d'altres agents educatius rellevants, per tal de consensuar els passos a seguir perquè sigui un èxit. La campanya pretén recollir signatures per iniciar de forma coordinada, massiva i unitària, la desobediència civil cas que la Conselleria no negociï amb els comitès de vaga un bon acord que inclogui la voluntarietat del TIL a totes les etapes educatives.

La intenció del sindicat implica donar de termini als docents perquè es puguin decidir sobre si desobeir, tot el primer trimestre i poder, paral·lelament, negociar amb Educació. Ara bé, si la Conselleria no convoca durant aquest període o no s'arriba a un acord satisfactori, la desobediència començaria a fer-se efectiva a partir del segon trimestre, és a dir, el 7 de gener.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 4
Siguiente
Per Javier Walker, fa mes de 10 anys

Quiero verlo. Hay que ser muy valientes para hacerlo. Quiero verlo...Me apuesto lo que sea a que nadie se atreve....Venga, valientes.....Yo no jugaría con fuego, los despidos serían probablemente para siempre. Come on boys and girls, go ahead, it's time for glory, Catalunya will never forget U

Valoració:0menosmas
Per Vilipendiado, fa mes de 10 anys

Qué fuerte, pillan la imagen de Novecento, ... si mi abuelo, jornalero andaluz de toda la vida que luchó en la guerra civil, levantara la cabeza de la tumba les daba el 43h, el tijeretón de podar, o la hoz....para que supieran los que es lucha obrera a estos neandertales intelectuales.....

Valoració:1menosmas
Per Historiador, fa mes de 10 anys

Me parece penoso que utilicen los docentes la carátula de Novecento para sus fines pancatalanistas, lo único que demuestran con ello es que están anclados en el S. XIX. estos pobres indigentes intelectuales.

Valoració:-4menosmas
Per Pep, fa mes de 10 anys

Hi ha un màxima democràtica que diu que els governs s’han de respectar fins que van en contra del poble.
Els forasters i renegats del PP ens volen imposar una sèrie de bajanades en contra del poble mallorquí. Idò que se’n vagin a fer punyetes; desobediència i si no, independència. Amb un nou règim ja triarem els polítics que realment serveixen al poble i estan amb ell.

Valoració:2menosmas
Per padre indignado, fa mes de 10 anys

La iniciativa me parece estupenda, ya que debe servir para limpiar nuestro sistema educactivo de esta costra pancatalanista que tanto daño está haciendo a nuestros niños.
A adoctrinar, a Cataluña. Que allí se dejan.

Y por cierto, una duchita y un afeitadito nos iría nada mal antes de emitir un comunicado por TV. MARRANOS

Valoració:-1menosmas
Per Cabrit, fa mes de 10 anys

Lady Reflexions ja s´ha aixecat.

Valoració:-5menosmas
Per Jaume, fa mes de 10 anys

Sería más práctico suspender ese engorro de las elecciones, y poner a Caldentey de President Vitalici de la Nació. El resultado sería el mismo que ahora: dictadura en las escuelas, con la ventaja de que lo veríamos destituido por sus amos de Barcelona. Menuda panda de títeres al son de la sardana...

Valoració:-3menosmas
Per Rafa, fa mes de 10 anys

Me parece alucinante este acto de inmolación pública de la Asamblea ante toda la sociedad balear. Aunque por otra parte les honra que se quiten la careta y que dejen de engañar a la opinión pública.
¿Para cuando otra manifa??

Ahora, en serio, ¿quién asesara a esta gente? y lo más importante ¿realmente el nivel intelectual y cultural del colectivo es tan ínfimo como el que demuestran sus representantes?

Valoració:-2menosmas
Per ianekin, fa mes de 10 anys

Desobediència civil dels docents, i dels pares! SI! Desobediència civil en defensa dels nostres drets! Ara mateix! On hem de signar? Endavant!

És legítim defensar els propis drets amb desobediència civil. Legítim, democràtic, correcte i coherent.

Valoració:14menosmas
Per Biodramina, fa mes de 10 anys

Expediente y calle.
Lo estáis poniendo a huevo.
Seguid así.

Valoració:-2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 4
Siguiente