cielo claro
  • Màx: 22°
  • Mín: 12°
11°

CCOO preveu "buidar els pobles” per a la manifestació

La Federació d'Ensenyament de CCOO preveu que la manifestació de diumenge a Palma en suport a la vaga indefinida sigui “massiva”, raó per la qual espera “buidar els pobles de Mallorca”.

Toni Baos, líder de la FECCOO, ha assegurat que les previsions anuncien una manifestació de “rècord”, amb autobusos i trens plens i esgotats, alhora que ha criticat que el Govern no hagi reforçat els serveis de transport públic.

“Buidarem els pobles de Mallorca”, ha anunciat Baos, que augura una “aglomeració a Palma com mai s'ha vist”. La manifestació sortirà a les 18.00 hores de Plaça d'Espanya, passarà per Avingudes, Passeig Mallorca, Jaume III, Passeig del Born i acabarà en Plaça de la Reina.

Polèmica del TIL
Baos ha assegurat que “no fa falta derogar el Tractament Integrat de Llengües (TIL), si es pot fer una modificació del calendari, només hem d'entendre'ns”.

El líder sindical ha assenyalat que aquest cap de setmana estan treballant per desenvolupar la contraoferta que presentaran dilluns a la Conselleria d'Educació, després que durant la darrera reunió de set hores de divendres no s'arribassin a acords.

Respecte a la manifestació, Baos ha assegurat que “s'ajunten les reivindicacions per la llengua i les de qui pensam que ens jugam el futur dels nostres fills. Tots defensam el mateix, la llengua i l'educació”.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.