algo de nubes
  • Màx: 24°
  • Mín: 14°
14°

La societat balear es prepara per la gran jornada de protesta de demà

Els Joves per Menorca han editat un vídeo en qual fan una crida a la participació ciutadana

Els Joves per Menorca han editat un vídeo en suport a les reivindicacions educatives. | Joves per Menorca (Youtube)

Els Joves per Menorca han editat un vídeo en qual fan una crida a la participació ciutadana en les manifestacions convocades per avui arreu de les Illes Balears per reclamar una educació pública de qualitat. En el vídeo, en el qual hi apareixen personalitats destacades del món social i cultural, demana al Govern consens i diàleg.

En el vídeo, d'una durada de més de 3 minuts, hi apareixen alumnes, pares, actors, glossadors, cantants i diferents personalitats. Segons l'entitat, la seva col·laboració és per agrair la feina dels docents. En la cinta, on els participats surten amb cartells en favor del consens i el diàleg, també es reclama un poble unit i es reivindica la presència del moviment social arreu de les illes.

Segons els Joves per Menorca, “davant les actuals circumstàncies de setge a l’educació pública i de regressió a altres temps en els continguts i les formes per part del Govern de les Illes Balears”, han volgut mostrar d’una forma “simpàtica però explícita” el seu suport als mestres “que han donat una lliçó de dignitat, lluita i sacrifici a un govern ignorant i autoritari”.

Els Joves també agraeixen la col·laboració rebuda de Cris Juanico, Joan Bibiloni, Joana Barceló, Oriol Junqueres, les clarisses de Ciutadella, Alfred Bosch, Pablo Iglesias, Joan Herrera, Txarango..., entre molts d’altres que apareixen en el muntatge amb missatges ben clars.

Manifestacions
Demà serà el dia més important des de l'inici de la vaga. Manifestacions a Palma, Eivissa i Maó preveuen convertir el 29 de setembre en una jornada històrica. De fet, la manifestació de Palma es preveu que sigui una de les més nombroses mai organitzades. Els lectors de dBalears podran seguir el relat en directe la protesta de Palma, Eivissa i Maó a través del nostre Twitter.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Quima, fa mes de 10 anys

Demà tots els catalans estarem al costat dels manifestants. Fora Bauzá ! Visca ses Balears !

Valoració:2menosmas
Per XL, fa mes de 10 anys

També hi`van afiliats al PP perque troben que el TIL és una selvatjada, i que Bauzá fa molt malament la feina de President.

Valoració:6menosmas
Per Xesc, fa mes de 10 anys

En la situació de anormalitat lingüística actual del nostre país només ens podem permetre actuacions que suposin avançar cap a la normalització; en canvi, el TIL és l'enèsima maniobra contra la llengua pròpia. ¿Consentirem que hi hagi la més mínima normativa anticatalana, encara que sigui de compliment voluntari?

Valoració:11menosmas
Per Tranquil.litat, fa mes de 10 anys

Comencen els nervis entre el fatxundum gonellarum.

Valoració:11menosmas
Per Che, fa mes de 10 anys

Tot aquest trui me recorda a n'en Chávez i a n'en Maduro, no sé perqué.
Camisetes, pàtria, mentides. Potser envers de una camiseta verda, podria ser un "chándal" groc i vermell i s'estrelleta blanca amb un fons lila.

Valoració:-22menosmas
Per ENHORABONA, fa mes de 10 anys

Emocionant, gran vídeo: TOTS UNITS GUANYAREM!!!

Valoració:13menosmas
Per democracia, fa mes de 10 anys

Democracia real ja , democracia a les auled perque el meu fill s,el trata com un estrenger Pel fet de que el seus pares mallorquins son bilingues o son de parla anglesa i nascuts aqui , no tenim al mateix dret que ens ensenyin tambe amb la nostre llengua , visca el til i la democracia , aquesta vaga es ideologica , ON EM ARRIBAT , AQUESTA VAGA POSA EN JAQUE LA DEMOCRACIA

Valoració:-21menosmas
Per Aquí, en català!, fa mes de 10 anys

Que no ens imposin el bilingüisme també en aquest fòrum: deixem sense respondre ni valorar els comentaris en la llengua cooficial distinta del català o LEPE (Lengua Española Propia de España i del mundo mundial...). I si podem evitar de llegir-los, millor. Demostrem, amb fets, que aquí l'idioma foraster no és útil ni necessari.

Valoració:16menosmas
Per +++, fa mes de 10 anys

Les van a descontar 800.000 euros; como parece que esta situación les da gustirrinin, se les descuentan 8.000.000 y se acabó. Y que continuen todo el curso. Mira per on.

Valoració:-2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente