algo de nubes
  • Màx: 24°
  • Mín: 16°
17°

La marea verda i la marea blanca es donen la mà a Son Espases

1612
La solidaritat amb els docents ha arribat a l'Hospital de Son Espases. | Joan Torres.

La marea blanca, que representa la lluita dels col·lectius d'àmbit sanitari per a mantenir un servei de salut públic i de qualitat, ha fet pinya aquest divendres a l'Hospital Universitari de Son Espases amb els docents que reivindiquen una educació pública, digna i en català.

L'Assemblea de Treballadors i Usuaris de Son Espases (ATUHSE) ha col·laborat amb la Plataforma Crida establint a un lloc del centre hospitalari de referència de Balears un punt en el qual la ciutadania podia dipositar la seva contribució a la caixa de resistència del professorat.

Els sanitaris i també alguns familiars de pacients s'han acostat durant el matí a la paradeta d'ambdues marees i han col·laborat enèrgicament amb una iniciativa per just pretén posar el seu gra d'arena per la dignitat i el futur de l'educació, apuntant que "la resisténcia és clau per establir punts de participació i diàleg per damunt de les imposicions del Govern". En dues hores, s'han arreplegat més de 400 euros.

La marea blanca no queda sola davant el suport als ensenyants en vaga. Membres de la marea negra, el moviment de funcionaris que fa alguns mesos protestaven organitzadament en contra de les reformes de Madrid que dificulten l'accés a la Justícia per part dels sectors més humils ja han afirmat que tornaran a vestir el negre diumenge que ve, ara en defensa de l'educació de tots i per a tots.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Son patétics, fa mes de 10 anys

N'hi ha un mateix militant del pp (secció extremista), que escriu aquí amb noms diferents, fixau-vos amb la redacción i repetició de mots en poc temps. "SE OS VE EL PLUMERO PPEPPERROS

Valoració:3menosmas
Per Avís, fa mes de 10 anys

No passarà rès dolent, però si a la manifestació hi hagués infiltrats per tal de reventar-la, manteniu la calma, si podeu avisau als organitzadors i feis una foto al que vol provocar l´aldarull.A l´hora de presentar la denuncia, és millor anar al jutjat de guàrdia. Repetesc que tot anirà bé i això és com la demostració del salvavides als avións

Valoració:11menosmas
Per Aquí, en català!, fa mes de 10 anys

Que no ens imposin el bilingüisme també en aquest fòrum: deixem sense respondre ni valorar els comentaris en la llengua cooficial distinta del català o LEPE (Lengua Española Propia de España i del mundo mundial...). I si podem evitar de llegir-los, millor. Demostrem, amb fets, que aquí l'idioma foraster no és útil ni necessari.

Valoració:27menosmas
Per Peperos!, fa mes de 10 anys

El PP té una porada! Mirau quantes panxes contentes posa a escriure comentaris als diaris que no són dels seus. La part negativa: aquests panxacontents els pagam amb els nostres impostos, crec que d'això en diuen "assessors". Tot plegat un pic miserable i trist, que necessitin fer aquests "numeritos", però és evident que esser pepero a la Mallorca actual és una mostra de curtor: de capet i de gambals! Deixau-los lladrar, que si no escriuen aquí un parell de tonteries cada dia l'amo no els dóna feina...quina tristor!

Valoració:10menosmas
Per otro, fa mes de 10 anys

Es triste que con el porcentaje de huelguistas que hay, no se impartan las clases, ya que hay mas docentes en los centros sin hacer nada, que en la calle manifestandose.
Esto dice mucho, que es una huelga politica y que es ademas de coorporativa, pesetera.

Valoració:-5menosmas
Per un pare, fa mes de 10 anys

Aquesta huelguilla més de ser un fracàs és un frau, ja que els docents fan torns per anar al centre i evitar que els descomptin de la nòmina, despreocupant tenir als nens sense impartir classe, ja que pel sol fet de fer acte de presència al centre (tocant-se els ous) tenen assegurat el que no li descomptin, a això se li diu prepotència feixista.

Valoració:-22menosmas
Per EL CORREO DEL ZAR, fa mes de 10 anys

DÉCIMO DIA DE HUELGUILLA:
SEGUIMIENTO DE LA HUELGUILLA 5,2% CON 131 DOCENTES MENOS QUE ESTE JUEVES.
-EN LA PÚBLICA EL 6,4% (717 DOCENTES)
-EN LA CONCERTADA 1,7% (75 DOCENTES)
SIN COMENTARIOS

Valoració:0menosmas
Per otro que esta mareado, fa mes de 10 anys

Vaya mareo catalufo que se traen estos....mañana saldrá la marea lila....

Valoració:-7menosmas
Per Xisco, fa mes de 10 anys

Me parece a mi, que con tanta marea, estais mareando la perdiz amigos.

Valoració:-12menosmas
Per rostit, fa mes de 10 anys

El PP s'està ofegant amb tantes marees.

Valoració:24menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente