muy nuboso
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
13°

Reclamen la dimissió d'Antoni Camps per considerar que l'aturada és «política»

La Plataforma Change acull una campanya de signatures en la qual se sol·licita la dimissió del diputat del Parlament Antoni Camps, després d'un article publicat ahir a UH Menorca i al Menorca, sota el títol "Definitivament, és una vaga política".

L'STEI-i. en un comunicat, assegura que el text del diputat i membre de la Comissió d'Educació de la Cambra autonòmica, està ple de mentides, calúmnies, amenaces directes i demagògia barata.

Podeu llegir aquí l'article complet.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Dioclecià,, fa mes de 10 anys

S'ho tenen ben merescut. Molts de mestres es pensen que són ells qui han de fer política "educativa" i política "lingüística", Però això no és així. Si es volen dedicar a fer polítiques, el que han de fer és presentar-se a unes eleccions (amb el PSIB, Més, ERC, PSM, PI o EU) i maldar de ser elegits. Llavors sí podran fer política. Però des del centres educatius, així com des de la UIB, no han de fer política. A més, ni uns ni els altres estan en condicions de donar lliçons al Govern de res, en vista del fracàs col·lectiu que per a les Illes suposa l'actual sistema d'ensenyament vigent a les Illes. Els mestres haurien de fer més feina, plorar menys i fer-ho molt millor. No són conscients que són uns privilegiats, tot i pensar-se que són intocables. Ca barret! Fins aquí podíem arribar...

Valoració:-11menosmas
Per aturmeda, fa mes de 10 anys

Deuen ser parents, el Camps i la Camps, fins i tot tenen el mateix coeficient intel·lectual!!

Valoració:5menosmas
Per MARBOSCH, fa mes de 10 anys

Veient les barbaritats que comencen a amollar alguns, es nota que es preparen el camí per intentar pujar posicions dins les llistes electorals (cas de n'Ana Aguiló i aquest), i saben que ho aconsegueixen fent-se notar i seguint els dictats de la fundació FAES, que realment talla el bacallà dins el PP; així que ja ho sabeu, preparau-vos per seguir escoltant barbaritats durant un temps.
Per cert, aquests personatges, en una democràcia real, o simplement de llistes obertes, no els triarien ni per a presidents de la seva comunitat de veïnats...

Valoració:6menosmas
Per Sonbanyol, fa mes de 10 anys

No podria qualque sindicat denunciar a aquest gorà davant els jutjats pel delicte d'injúries i obligar-lo a rectificar públicament?

Valoració:14menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente