algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 13°
13°

La diputada Aguiló carrega a Twitter contra el professorat

La popular diu que "es una pena que los directores no sepan leer y aplicar correctamente un decreto"

Extracte de les manifestacions internautes de la diputada del Partit Popular. | R.D.

La diputada Ana María Aguiló torna a carregar contra el professorat i aquesta vegada ho ha fet a través del seu compte de Twitter durant una conversa amb una altra internauta.

Aguiló ha penjat una notícia del diari “El Mundo” sobre les ordres d'Inspecció educativa als centres perquè adeqüin els seus projectes lingüístics al Decret de Tractament Integrat de Llengües (TIL).

La internauta li demana a Aguiló, “mes de juliol i encara estem així?” i la diputada respon “es una pena que los directores no sepan leer y aplicar correctamente un decreto”.

Aguiló no és la primera vegada que ataca al col·lectiu docent al qual ella també en pertany. Durant un ple del Parlament assegurà que “2.000 professors fan política a les aules”. Per aquestes declaracions, sindicats, pares i alumnes, exigiren la dimissió de la diputada popular i expresidenta d'Anpe.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 3
Siguiente
Per esTILasso, fa mes de 10 anys

Aquesta Sr. expresidenta d'ANPE no s'entera de res. En la seva etapa de sindicalista li havien de traduir (explicar) tot el que era d'un nivell de sisè de primària en termes conceptuals de gestió educativa.

Valoració:9menosmas
Per Pares Francament Preocupats, fa mes de 10 anys

Els que no ens hem llegit el decret, tenim dret a opinar i a dir tants de dois com els altres, inclosos els polítics i les diputades que insulten els professors: jo el que veig és improvisació, ocurrències i "xapuces" per part de la Conselleria, tant si estan al BOIB com si les diuen per twitter.

Valoració:28menosmas
Per Pares Francament Preocupats, fa mes de 10 anys

Els que no ens hem llegit el decret, tenim dret a opinar i a dir tants de dois com els altres, inclosos els polítics i les diputades que insulten els professors: jo el que veig és improvisació, ocurrències i "xapuces" per part de la Conselleria, tant si estan al BOIB com si les diuen per twitter.

Valoració:16menosmas
Per rater, fa mes de 10 anys

Els que no s'han llegit el decret, per favor, que no opinin ni diguin més dois. Si no voleu llegir-ho sencer mirau l'article 20 i després opinau.
Altra cosa. La opinió de exnovios no compta per res per falta de imparcialitat.

Valoració:-27menosmas
Per Anims Aina, fa mes de 10 anys

Pocavergonyes, sabieu perfectament que es projectes de molt de centres no cumplien amb so TIL. Ara heu obligat ha haver de canviar es llibres, gràcies a sa consellera que ha aconseguit arribar a un acord amb ses editorials. DEIXAU DE POSAR ES VOSTROS INTERESOS PERSONALS PER DAMUNT DES DETS INFANTS.
Molt bé Aina, per destapar tota aquesta farsa, ma dura consellera.

Valoració:-46menosmas
Per Juan, fa mes de 10 anys

Aina Aguiló a la cual conozco desde hace mucho tiempo es incapaz de realizar ninguna de las cosas que se comentan como rumores, es una de las políticas más honradas que he conocido jamás.
También conozco su parte como docente, profesión a la cual no se dedica desde hace sólo tres años y medio por lo tanto conoce muy bien el mundo educativo y su funcionamiento.
En su tuit añade que los profesores que han hecho correctamente el PLC no han tenido ningún problema. Recordar que desde Conselleria se ha puesto a disposición de los centros, técnicos, inspectores , el mismo DG de planificación y centros y el secretario Autonómico para que saliera todo bien y me gustaría también recordar que algunos directores han colgado el teléfono diciendo que ellos no necesitaban ninguna ayuda y después no han seguido ni Decreto ni instrucciones.

Valoració:-68menosmas
Per docent 30 anys exp, fa mes de 10 anys

Aquesta senyora hauria de dir si són certs o no els rumors:
Rumor 1, Quan estava al Gabinet del conseller Fiol anava a les embaixades culturals a Menorca i Eivissa amb els seus fills a càrrec de la Conselleria.
Rumor 2, Quan se li va trencar el seu cotxe anat a dur els seus fills a escola, va cridar el cotxe oficial de la conselleria.
Rumor 3: Quan va presidir un tribunal d'oposicions va haver d'intervenir un inspector i un director general per calmar els seus companys de tribunal molt alterats pel que vosté feia per afavorir una amiga

Valoració:51menosmas
Per corc, fa mes de 10 anys

Sra. Aina,¡ ho perdó¡ ANA ha mes de docent, ¿no podría
ser decent?

Valoració:29menosmas
Per Do not visit Majorca, fa mes de 10 anys

Els elements com el transcriptor, arg, Bart i altres
són encara aficionats.
La vostra fitxa ês encara de poca qualitat i quantitat,
el CNI no pagarà res si li feis la feina gratuïta,
posau-vos en vaga i el CNI vos proposarà ingressos
per fer spam.

Com exemple, hi ha un AS a un grup de noticies
en llengua anglesa que ês capaç de infectar en
més de 200 comentaris, amb 200 nicks o pseudònims
diferents i 200 temes distints cada dia.

Valoració:-5menosmas
Per Tivasdan, fa mes de 10 anys

Docent? A qualsevol cosa li diuen docent. Docent és el que després d'haver estudiat una carrera, s'aixeca cada matí per anar a una escola a fer una feina molt feixuga, sense tenir ni un segon de respir i fer-la de gust. A més de no obtenir a canvi el reconeixement de ningú, que els teus "superiors" (és un dir) t'insultin i et bufetegin cada vegada que obrin la boca i només tenguis la satisfacció d'haver fet el que havies de fer, agradi o no agradi. I pel que fa a aquesta senyora, resentida, no voldria trobar-me-la a cap escola. De fet, no crec que mai pugui tornar a cap escola ( si és que hi ha estat mai), perquè això que fa és suïcidar-se. Els directors saben llegir, el que no saben és interpretar la col·lecció de dois que ella i els seus escriuen.

Valoració:40menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 3
Siguiente