algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 20°
25°

«Les paraules gruixudes de la consellera»

L'entitat menorquina defensora de la llengua pròpia, Acció Cultural de Menorca, segueix ben d'a prop les manifestacions del Govern, i especialment les de la consellera d'Educació, Joana Maria Camps, pel que fa al seu projecte del trilingüisme, i al fet constatat, segons el seu prisma, que a les aules balears hi ha qui adoctrina els alumnes amb fosques intencions.

En relació a això, publiquen la següent missiva d'un docent astorat per les manifestacions dels dirigents populars. Duu per títol Les paraules gruixudes de la consellera Camps:

«Les declaracions de la consellera d'Educació Juana Mari Camps són tan greus que no me les puc treure del cap. Són declaracions públiques que donen una imatge del tot negativa dels docents. Que "los alumnos tienen miedo a las represalias de los profesores" són unes paraules tan gruixudes que mai de la vida m'hauria pensat que tota una consellera d'Educació les digués. A part de ser una mentida grollera, aquestes manifestacions minen la confiança, malfien de la professionalitat dels professors i creen un malestar tan gran que hauria de disculpar-se immediatament i desdir-se de tals afirmacions. Si no ho fa, la seva imatge pública i la dels polítics, prou baixa no és, la soterrerà. ¿No té el Govern Bauzá una persona amb una mica més de talla intel·lectual, amb una mica més de seny, amb una mica més de coneixement, i sobretot amb una mica més de responsabilitat? Els professors no amenacen els alumnes, res més faltaria! La vertadera amenaça que tenim és la dels polítics irresponsables que ara ens governen».

Francesc Florit Nin
Professor de l'IES J.M. Quadrado, Ciutadella.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per ianekin, fa mes de 10 anys

Si de cas són alguns alumnes que amenacen professors aquí, que jo sapi!

Valoració:3menosmas
Per Trep, fa mes de 10 anys

Emigrante: que aquest home sigui un "taliban" justifica unes declaracions com les de la Consellera? S en coneixen de l'altra banda i i no se'n fa aquesta criminalització general

I sí, continuo pensant que el vídeo no demostra res, tan parcial com qualsevol d' Intereconomia que només mostren una visió de les coses per mostrar la seva parcialitat.això no és informació, és manipulació

Valoració:2menosmas
Per emigrante, fa mes de 10 anys

@Trep:

el video no te demuestra nada? Caray ! ... capaz que el video lo hizo el PP para atacar al catalán o algo asi. Entonces la entrevista al ex-director del instituto de Santa Eugenia Miquel Coll (UM) donde decía que los obligaban a hablar en catalán en el recreo también estará manipulada.

http://www.elmundo.es/elmundo/2008/04/10/baleares/1207807278.html

Me temo que ni con una confesión de Maria Antonia Font te convencería. Asi que a seguir pensando que todas son manipulaciones y montajes de la caverna.
Un saludo

Valoració:-5menosmas
Per Trep, fa mes de 10 anys

Emigrante. El vídeo no demostra res. De fet, dos dels nins parlen de qüestions recerides a l,àmbit familiar i no a l'escola( un diu que la mare no vota a eleccions generals)
Jo continuo amb la meva recomanació: si aquestes opinions són producte exclussiu de la influència dels docents animo als pares que ho denunciin, amb NOM i LLINATGES

El que sí és manipulador és fer un vídeo com aquest que és totalment partidista. Si vols, pots fer casi qualsevol tipus d'entrevista a una escola elegint nins amb perfils ideològics familiars semblants i tindras tot tipus de manipulació, segons tu

Valoració:1menosmas
Per De pena, fa mes de 10 anys

En lloc de dedicar-se a aprofitar la seva actual professió de “política” per atacar part del col·lectiu de mestres, i així desviar l’atenció dels retalls tan ferotges que ha patit l’ensenyament públic aquests darrers anys (es tornen a escapçar els pressupostos del 2012, es retallen més de 17 milions d’euros, dels quals 10,5 milions són de la partida de personal, per tant, menys professorat per al proper curs), fes política de veres, això és el que els ciutadans en general li agrairíem, i també que treballàs per millorar l’ensenyament d’aquestes illes

Valoració:0menosmas
Per emigrante, fa mes de 10 anys

@Trep:

te había enviado este enlace pero no se por qué no se publicó. te lo envío nuevamente y dime que te parece

http://www.youtube.com/watch?v=aFe-rEGXKQU

Valoració:1menosmas
Per Es ben vera, fa mes de 10 anys

Si tan seurs estau, per què no feis una enquesta ats alumnes?. Demanau quans se senten amenaçats pes catalanisme? Quans estan fins es nassos de veure sa malaïda estelada cada dia que arriben a classe?

Valoració:5menosmas
Per Llorencet, fa mes de 10 anys

No se suposava que els polítics hi eren per solucionar problemes, no crear-ne de nous, ser conciliadors, responsables i honests?

Valoració:11menosmas
Per Sac de gemecs, fa mes de 10 anys

Podríem posar unes messions. Si segueix per aquest camí, aquesta senyora no acabarà l'any en el càrrec que ocupa actualment. No sols li faran una vaga indefinida els professors, és que s'haurà ofegat dins la seva pròpia merda.

Valoració:8menosmas
Per MIssis Campi, fa mes de 10 anys

Les declaracions de la senyora countryside jo no hi veig cap capacitat didàctica, ni tampoc propostes per revertir la situació actual. Sembla, això sí, prou crispada en el seu intent de negar la llibertat de càtedra dels mestres de primària, docents d’ensenyament secundari i superior. Aquest fet em fa pensar que no degué ser una bona mestra en el seu moment (ho desconec, però llegint les seves declaracions, no puc pensar altra cosa), i tampoc no és una bona política, ja que en lloc de treballar per un proveïment pressupostari i humà suficient que garanteixi un bon sistema públic educatiu, es dedica a criticar tots aquells que reclamen que l’ensenyament públic sigui prioritari i que no hagin de pagar la mala gestió de molts responsables institucionals.

Valoració:15menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente