algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 19°
20°

Els professors faran vaga indefinida a partir de setembre

20062
Manifestació de professors en l'última jornada de vaga convocada al sector, no fa ni un mes. | Miquel Àngel Canals

Els professors van acordar ahir realitzar una vaga indefinida a partir del mes de setembre com a mesura de protesta pel decret de llengües (TIL).

Així es va decidir ahir en l'Assemblea de Docents, en la qual estaven representats 42 centres -la majoria públics però també hi havia algunes cooperatives privades-concertades-, per la qual cosa la decisió haurà de ser ratificada per tots els altres, i aprovada en una nova assemblea que se celebrarà a finals d'aquest mes.

En principi no es va decidir si la vaga començaria l'1 de setembre, quan comencen a treballar els docents, o bé coincidint amb l'inici del curs escolar.

A més, l'assemblea va rebutjar la iniciativa de donar un aprovat general, com havien demanat en dies anteriors alguns sectors del professorat, també com a forma de protesta en contra del TIL. Igualment, es va decidir ajornar fins el setembre la crida a la insubmissió en l'aplicació del decret del trilingüisme.

De moment, la marea verda en defensa de l'educació pública tornarà a sortir al carrer el dijous 13 de juny en resposta a la convocatòria realitzada a nivell nacional per la Plataforma per l'Educació, i coincidint amb una nova jornada europea de lluita social.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 3
Siguiente
Per profesor de instituto, fa mes de 10 anys

@ Lady Question

cómo eres tan ignorante? No has ido al colegio?

Valoració:0menosmas
Per Lady Question, fa mes de 10 anys

Where is Duero? I don't know. Is it important?

Valoració:2menosmas
Per unitat de cures intensives, fa mes de 10 anys

Escrit rectificat (hi havia error de redacció, tal com han detectat els assessors de la unitat):

@ Biodramina, potser que vostè es canviï el tractament i prengui qualque cosa que no el faci fixar-se només en allò més negatiu de la realitat.

Pel que fa a la vaga, no vol dir que la convocatòria sigui seguida pels professors en conjunt, la vaga és un dret. I ben segur que bona part dels professionals no fan comptes fer-ne, encara que no estiguin d'acord amb les aberracions comeses pel govern en matèria eductiva dia sí i dia també.

Valoració:-1menosmas
Per unitat de cures intensives, fa mes de 10 anys

@ Biodramina, potser que es canviï el tractament i prengui qualque cosa que no el faci fixar-se només en allò més negatiu de la realitat.

Pel que fa a la vaga, no vol dir que la convocatòria, la vaga és un dret. I ben segur que bona part dels professionals no fan comptes fer-ne, encara que no estiguin d'acord amb les aberracions comeses pel govern en matèria eductiva dia sí i dia també.

Valoració:1menosmas
Per Clapa, fa mes de 10 anys

Bimbolla, si es fan mobitzacions durant el curs escolar justament és perquè és la millor manera de pressionar, que els pares vegeu que els de dalt no fan les coses bé. Els nins no en tenen cap culpa, i sí que en sortiran perjudicats, però et vull recordar que qui ho provoca és el govern, no els professors. Havíem viscut molts d,anys de pau a les escoles, o d,això no t,enrecordes?
Per altra banda, el comentari sobre les vacances és totalment demagògic. Just faltaria que les vacances no les puguéssim disfrutar. Tu no?

Valoració:3menosmas
Per Biodramina, fa mes de 10 anys

Para "ELS NINS TENEN DRET"

No sé si eres profesora o maestra, ni de qué, pero llevo varios lustros trabajando en varios IES de Mallorca e Ibiza, y he sentido auténtica vergüenza ajena en múltiples ocasiones. Cuando hay una merienda colectiva, por ejemplo. He visto cosas que jamás creeríais. He visto a profesores ( a 2000 eur.mes de sueldo aprox. sin contar dinosaurios con sexenios y consolidaciones ) abalanzarse sobre la comida como si no hubiera un mañana. He visto a profesores sacarles a los comerciales de las editoriales libros gratis para ellos y sus hijos, cada curso, by the face. He visto ( afortunadamente ahora ya no ) pasar al fondo social facturas por conceptos que, a cualquier mortal con un mínimo de vergüenza, ni se le hubiera ocurrido solicitar. He visto a profesores solicitar a la dirección del centro que "por solidaridad" con ellos, se cortara la calefacción de secretaria (independiente de la caldera general) cuando el centro estuvo una semana sin calefacción por una fuga de gasoil. He visto profesores que votaron en contra de colgar los famosos "lacitos" catalanistas para no caer en la politización de las escuelas, arrinconados, escarnecidos y ninguneados por "departaments de llengua catalana" compuestos por tres o cuatro personajillos. He visto a "profesores", con unas faltas de ortografia de juzgado de guardia (por cierto, visto cómo has escrito, espero que no seas profesora de catalán) decir que si el personal de limpieza se quejaba por la mierda que generaban ellos y los alumnos controlados por ellos, que se jodiera (literalmente) y que hubiera "currado una carrera" como ellos.
Sacrificios, sobre todo en estos tiempos, nos tocan a todos. Y yo también estoy preocupado por la mierda que les meten a mis hijos en la cabeza. Me parece cojonudo que le enseñen dónde está Aubarca, pero también exijo que le enseñen dónde está el Duero.
Este rollito protomártir de la causa profesoril a lo mejor funciona con la opinión pública y la prensa, conmigo no.

Valoració:-1menosmas
Per ELS NINS TENEN DRET, fa mes de 10 anys

Boidramina,
"le tienendemasiado apego a la pasta": tenim la mateixa necessitat que qualsevol persona de rebre un sou i poder subsistir.
"vacaciones gafapásticamente molonas": te puc convidar que passis una setmana amb jo, i veuràs les hores relas que hi dedic a la meva feina. en voler estàs convidat!!!!

Acab afegint que estic disposta a fer vaga. Això me suposarà uns sacrifis que hauré d'assumir i pens assumir-los, pequè estic MOLT PREOCUPADA per les escoles, mestres, alumnes i famílies.

Valoració:3menosmas
Per Biodramina, fa mes de 10 anys

Esto tengo que verlo yo. Le tienen demasiado apego a la pasta. Las vacaciones gafapásticamente molonas y super-comprometidas, de dos meses, en un campamento saharaui para enseñar catalán a los pobres moritos no se pagan solas.

Valoració:3menosmas
Per Mallorquinitat, fa mes de 10 anys

Mallorquinitat.. és molt diferent a catalanitat .. cosa no volem i no sentim .. ja abans de sa batalla de Llucmajor ( (25 d'octubre de 1349 ).. .Amunt es nostro Regne de Mallorca i els comtats del Rosselló, la Cerdanya, a més de Montpeller i Omelades .. que van formar part de sa nostra història i qui estima lo nostro sol enviar a porgar fum a la Catalunya imperialista i manipuladora amb sa nostra història per al seu propi interès.

¿No se pot entendre que es que no esteim d'acord amb això d'es paisos Catalàns en realitat es perque defensam es Mallorquì?
Mos volen fer creure que Mallorquins/Balears i catalans sempre hem estat "cul i merda" Basta ja de manipular es al·lots a ses escoles amb s'invent d'es països catalans.

http://img850.imageshack.us/img850/8339/noensrepresenta.jpg

25 d'octubre de 1349

Valoració:-2menosmas
Per Sa gran mentida, fa mes de 10 anys


Sa gran mentida de que sa nostra llengo està en perill, manipulen als joves i ignorants per tal d'augmentar adeptes a la causa i ells poder seguir xuclant de sa mamella de sa llengo. Alguns professors que també manipulen.. i adoctrinan pancatalanisme dins de ses escoles. Que se vos veu es llautó des de molt lluny.. si M Alcover aixequés es cap a més d'un li pagaria es bitllet per Barcelona però sense retorn ja es va marxar aquest gran il · lustre,, ben escaldat, enganyat i robat en aquesta ciutat per lluitar per sa nostra llengo
Som i serem mallorquins i Balears.. ni de conya catalanufos !

Salut, Força i coses de conveniència,

Valoració:-6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 3
Siguiente