algo de nubes
  • Màx: 20.6°
  • Mín: 12.63°
15°

Fi de campanya a la UIB

Llorenç Huguet i Antoni Riera realitzaren ahir els darrers actes abans de les eleccions

Després de deu dies de campanya, els candidats a ocupar el càrrec de rector de la UIB, Llorenç Huguet i Antoni Riera, realitzaren ahir els darrers actes per donar-se a conèixer entre la comunitat universitària.

Huguet aprofità el darrer dia de campanya per presentar la seva candidatura als membres de l'Institut mediterrani d'estudis avançats (Imedea) i de l'Institut de Física Interdisciplinària i Sistemes Complexos (IFISC).

De la seva banda, Riera presentà el seu projecte als departaments de Filosofia i Treball Social; Pedagogia Aplicada i Psicologia de l'Educació; Filologia Espanyola Moderna i Clàssica; Servei de Biblioteca i Documentació; als alumnes de Treball Social i amb l'Obra Cultural Balear.

Després d'unes intenses jornades traslladant els seus projectes a la comunitat universitària, però també a diferents entitats, associacions i col·legis professionals, avui toca jornada de reflexió. Ja demà es duran a terme els comicis de sufragi universal, és a dir que, a part de professors i estudiants, podran votar el Personal d'Administració i Serveis (PAS)i el Personal Docent Investigador (PDI).

Ja dimecres, a partir de les 10, es podrà començar a votar a les diferents meses ubicades tant a Palma com a les diferents seus universitàries. A les 18 hores es tancaran les meses i es procedirà al recompte dels vots. S'espera que dimecres capvespre es conegui el nom del nou rector.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Salom, fa mes de 10 anys

Dos opinadors defensen els seus candidats. Per qui vulgui votar de manera conscient:

http://www.vilaweb.cat/opinio_contundent/4116967/bartomeu-mestre-futur-immediat-universitat-illes-balears.html

Valoració:-1menosmas
Per UpIB, fa mes de 10 anys

I, a veure, Cristina, i que són els professors si no són Personal Docent i Investigador? Òstres, una mica més de documentació no faria mal. També estaria bé que es comentàs el percentatge de representació del vot, desigual i desequilibrat en relació al nombre de membres de cada col·lectiu (Alumnat, PAS i PDI).

Valoració:5menosmas
Per Universitat, fa mes de 10 anys

Exceptuant als alumnes, aquests xou no és més que una mostra d´enxufats que voten a enxufats... Això és la democràcia de la UIB!!!!

Valoració:-5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente