algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 12°
17°

El sindicat que presidia Aina Aguiló ara la rebutja

Anpe critica que la diputada parli de politització als centres educatius públics i no defensi els professors

20112
Aina Maria Aguiló era la presidenta del sindicat d’Anpe abans de ser diputada amb el PP de Bauzá. | Marcos Carreras

El sindicat educatiu Anpe mostrà ahir indignació amb la que fins fa un any i mig era la seva presidenta i actualment diputada del PP, Aina Maria Aguiló. El sindicat rebutjà les declaracions d'Aguiló en què acusà un sector del professorat de fer política a les aules.

Concretament, durant la seva intervenció en el ple parlamentari de dimarts, la també portaveu d'Educació del grup popular afirmà amb vehemència que "2.000 dels 10.000 professors que hi ha a Balears fan política a les aules".

El sindicat, que actualment presideix Antoni Martorell, renegà ahir a través d'una nota de premsa de la seva expresidenta. "Anpe sindicat independent vol manifestar el seu total desacord amb aquestes manifestacions que creim desafortunades i totalment fora de lloc", precisaren.

I afegiren que "consideram que el que expressa Aguiló vulnera el reconeixement de l'escola pública com a educadora en valors de tolerància, pluralisme i convivència". El sindicat afirmà que "sempre estarem al costat dels docents i vetlarem per les llibertats d'aquests i per la seva dignificació professional, i lluitarem per una escola pública de qualitat".

Per tot això, "volem deixar clar que Anpe es desvincula enèrgicament de les manifestacions i opinions expressades per Aguiló, que no representen en cap sentit els principis i valors essencials de la nostra organització sindical".

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 4
Siguiente
Per Mani qui, fa mes de 11 anys

Pareix un maniqui. Vesteix com un maniqui, posa com un maniqui i pensa com un maniqui.

Valoració:5menosmas
Per Un de docent, fa mes de 11 anys

Tot s'hi val per fugir del guix: partit polític, sindicat...

Ara bé, una mica més de respecte per aquells que romanen al costat del guix.

Valoració:3menosmas
Per Quina penyora., fa mes de 11 anys

Aquesta doneta, com a mestre es destacava per estar més de mig curs de baixa...

Valoració:19menosmas
Per De pena, fa mes de 11 anys

Hi ha una dada molt significativa en els pressupostos per al 2013: es tornen a escapçar els pressupostos del 2012. Es retallen més de 17 milions d’euros, dels quals 10,5 milions són de la partida de personal, per tant, menys professorat per al proper curs.

Valoració:7menosmas
Per unitat de cures intensives, fa mes de 11 anys

Nosaltres som nacionalistes no espanyols i catalanistes i no odiam cap partit perquè som demòcrates. Això sí: estimam la nostra terra, la nostra identiat col·lectiva, els signes d'identitat que hem heretat dels avantpassats i que mos fan ser com som (la llengua, la cultura pròpia, les arrels, la història, la tradició...) i defensam els interessos d'aquesta comuniat.

Valoració:15menosmas
Per Elisa, fa mes de 11 anys

joder cuanto odio hacia el pp

os habeis parado a pensar cuanto odio derramais los catalanistas y nacionalistas para el resto de isleños?

Valoració:-18menosmas
Per fil, fa mes de 11 anys

És ben clar que el Govern den Bauzá ha fet llarg amb la qüestió de la llengua i s'ha situat en contra de la gran majoria d'aquest país. Un exemple és que el sindicat que ideolicament li és més proper tampoc comparteix els seus plantejaments.

Valoració:24menosmas
Per La muñecas de Famosa ..., fa mes de 11 anys

@ Una Aina com Déu mana

ANNY-BARBIE "Portavoz de Des-Educación del Grupo PPero en el Parlamento"

Després vendrà tot el "merchandissing" corresponent (de marca, clar)

Valoració:10menosmas
Per Bussinet, fa mes de 11 anys

I Aixi, senyores i senyors, acabaran en JoseRa i tots els qui li van darrera, que per cert, cada dia son manco...REBUTJATS fins i tot per els seus, en Matas casi aconsegueix carregarse es PP...si n'Antich, Armengol, Calvo i Barcelo (ara MES...de moment) no ho aguesin fet tant, tant i tant malament...es repentinat i estirat de Marratxi no ho agues aconseguit...sa creu una especie de Deu, pero llevat des dos pages que l'envolten i es garrigueret d'Escorca, ja ningu, de casa seva, li fa cas, cada dia va passa va perdent votants, será recordat com sa persona, que no President, que va fer bocins es PP, i com diuen es forasters "para muestra un botón"...n'Aineta es un dels pocs Bauzanistes que queden al PP!

Valoració:6menosmas
Per Boicot productes catalans, fa mes de 11 anys

@joaquim de Badalona

Polacos, a Polonia

Valoració:-8menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 4
Siguiente