algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
13°

La farmàcia de Bauzá facturà quasi 1,2 milions a l'Ib-salut el 2011

La farmàcia que el president del Govern, José Ramón Bauzá, té a Marratxí va facturar a l'Ib-salut un total d'1.187.839,27 euros l'any 2011.

Així ho ha afirmat el conseller de Salut, Martí Sansaloni, durant la reunió de la comissió de Salut del Parlament, com a resposta a unes qüestions plantejades pel diputat socialista, Vicenç Thomàs.

En concret, el grup socialista a la Cambra autonòmica ha demanat formalment avui disposar d'aquesta informació, per poder esclarir, almenys en part, el trencaclosques de les activitats privades del president.

Segons han criticat, fa més de quatre mesos que havien sol·licitat les dades de facturació de l'apotecaria de Bauzá, i fins el moment, la conselleria del ram no els havia contestat.

"La meva tasca és controlar i la seva respondre", ha dit el socialista Vicenç Thomàs al conseller Sansaloni, abans de donar-li les gràcies per haver cedit finalment aquestes dades a l'oposició.

Tanmateix, els socialistes no han desaprofitat l'avinentesa per a criticar un altre pic l'«opacitat i falta de transparència» del Govern Bauzá, ja que segons el seu parer, s'han torbat massa a respondre.

Entre la informació sol·licitada hi ha dades d'import econòmic, nombre de receptes i nombre d'envasos facturats en cada un dels anys que van del 2004 fins el 2011.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Pere, fa mes de 11 anys

A l'Ultima Hora va sortir un gràfic del que cobrava a partir de 2005 i cobrava la meitat de lo que cobra ara, es a dir que aixo que cobrava més abans es mentida

Valoració:0menosmas
Per Pere Joan, fa mes de 11 anys

La qüestió és: què facturava abans de ser president ?

És una imcompatibilitat tan grossa i evident !!!! FORA BAUZÁ i ves a enganyar a te mare.

c o r r u P P t e s !!!!!!!!

Valoració:3menosmas
Per Pere Joan, fa mes de 11 anys

c o r r u P P t e s !!!!!!!!

A la casta politica d'aquí i espanyola lis passarà el mateix que a la noblesa francesa. El poble els posarà en el seu lloc, i aquest lloc està plè de cucs

Valoració:3menosmas
Per Per Toni, mira tota la foto, fa mes de 11 anys

el que no diu la notícia es que TOTES les apotecaries facturen menys des de que es president, perquè els han fet baixar preus i hi ha molts de medicaments que abans eren finançats per la seguretat social i ara ja no ho són!

Valoració:2menosmas
Per toni, fa mes de 11 anys

el que no diu la notícia es que factura menys des de que es president

Valoració:-5menosmas
Per Pere, fa mes de 11 anys

Això és increïble, i sa majoria de balears estem mans plegades i simplement escoltant les notícies! S'aprofiten de noltros a cara alta i, no feim res?

Valoració:5menosmas
Per Felip de Son Daviu, fa mes de 11 anys

Aquets polítics son uns barruts i uns pocavergonyes.
A un país normal el poble l'hauria fet dimitir i a casa seva té ses feines.

Valoració:6menosmas
Per A Felanitxer, fa mes de 11 anys

Ei Felanitxer! Idò sembla que les dades les ha donades el conseller Sansaloni que també és del PP, crec. Així que si no t'ho creus potser li hauríes de demanar explicacions al teu partit.

Valoració:7menosmas
Per Joan Sans, fa mes de 11 anys

Si aixó és cert, és un escàndol sideral. El fet és que gaudeix d'una concessió administrativa, que d'ell depén si ha de tenir un competidor pròxim, i que factura 1 milió d'euros a l'administració que presideix. Que vinguin i m'ho expliquin les cabreretes de torn que li llepen el cul: com es menja aixó, mabelita?

Valoració:9menosmas
Per SRS, fa mes de 11 anys

ME DIRIJO A UN FELANITXER, ¿SAPS A QUIN PAIS VIUS? JO TO DIRE A NES PAIS DE ALI BABA I LOS 30.000 LLADRES. SON LLADRES LOS DEL PP, PSOE, PSM, UPYD, IU, PNV, ERC, CIU, Y TODOS LOS QUE VIENEN DETRAS DE TODOS LOS QUE NOMBRO. Y ARA JA NO MOS QUEDA NETA DE PECAT NI SA CASA REIAL, UN PER ANAR DE PUTAS A BOSTWANA I A CAZAR ELEFANTES Y EL OTRO POR METER MANO EN LA CAJA DE TOTS CON EL CONSENTIMENT DEN JAUMET MATAS. SR FELANITXER LO SIENTO POR USTED PERO ESTEIM RODETJATS DE LLADRES I DE CARASDURAS.

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente