algo de nubes
  • Màx: 16.96°
  • Mín: 11.11°
13°

El PP vol que el Parlament condemni el "terrorisme de carrer" contra Carlos Simarro

El PP ha registrat una Proposició No de Llei (PNL) al Parlament perquè la Cambra condemni el que en la seva opinió són "actes de terrorisme de carrer" produïts contra el batle de Sóller, Carlos Simarro, després que un jove cremés el seu cotxe el passat mes de setembre.

La portaveu del PP al Parlament, Mabel Cabrer, ha assenyalat que la PNL s'abordarà en la Comissió d'Assumptes Institucionals i volen que es condemnin aquests fets "molt greus que van causar alarma social".

Segons ha entès, és necessari que la Cambra faci una "condemna unànime" d'aquests fets i totes les forces parlamentàries es mostrin en contra d'aquest tipus d'actes per a, així, evitar que "es tornin a repetir actes" com aquest.

A més, la PNL contempla un reconeixement als Cossos i Forces de Seguretat de l'Estat per la "ràpida detenció dels responsables".

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Solleric, fa mes de 11 anys

O sigui que el pp que el mateix dia de la crema del vehicle va negar-se a condemnar l'acte vandàlic amb la resta de forces politiques de Sóller ara vol una condemna per part del parlament?
És que no sé si ho he entes del tot bé.

Valoració:1menosmas
Per tomeu, fa mes de 11 anys

Aquests governant del PP creen tensions innecessàries en molts d'aspectes, sobretot en llengua i cultura, que per a mi són terrorífiques. I llavors volen tractar de terrorisme la crema del cotxe del Baltle. Particularment o trob exagerat.

Valoració:3menosmas
Per JRBS, fa mes de 11 anys

D'aquesta forma, cada gamberrada, cada incendiari de bosc l'hauriem d'anomenar terrorista.
I als lladres que han pululat (i pululen) pel PP, terroristes d'organismes publics.

Valoració:4menosmas
Per Josemón, fa mes de 11 anys

S'ha de felicitar la policia de Sóller quan tot el poble sospita que es van fer servir càmeres il·legals de videovigilància per poder aglapir el responsable d'haver calat foc al BMW del batle? Quan possiblement tots els sollerics hem estat gravats en vídeo durant setmanes sense que ningú sabés de l'existència d'aquestes càmeres? Quan els municipals han fet l'ullastre esbrancat en aquest cas, sense que es pugui dir el mateix de les denúncies que presenten els ciutadans "normals" (els que no som polítics o del PP). Au, tots a la merda!

Valoració:8menosmas
Per Un de tants, fa mes de 11 anys

Suposo que pintar les parets de les escoles amb creus nazis, també seran actes d'apologia del terrorisme.

Valoració:8menosmas
Per ciutadana, fa mes de 11 anys

s'hauria, també, d'aprovar un decret per aplicar en els casos de TERRORISME DE GOVERN",
que són molts. L'exemple d'avui: treure 500 treballadors al carrer i permetre que les residències no tenguin contemplades les necessitats i qualitat que es mereix la gent gran del nostre poble, gent de la qual tots hem xupat.

Valoració:10menosmas
Per taputaputaputa, fa mes de 11 anys

I que aconseguiran, que tothom digui -Siiii, està mal fet això. Mira que n'hi ha de coses per fer....

Valoració:2menosmas
Per ara va de bó, fa mes de 11 anys

Convendria respectar les institucions i no plantetjar-les quesions que poden ferir susceptibilitats fora de l'àmbit competencial propi. El fill de'n Jozn Simarro no haguès volgut veure el Parlament aprovant una decl

Valoració:0menosmas
Per Calvianer, fa mes de 11 anys

Suposo que faran el mateix amb el cas del cotxe que van cremar fa un parell d'anys prop de ca meva. I amb tots aquells cotxes que per un motiu o l'altre apareixen cremats, pintats...

Valoració:4menosmas
Per Josep Miquel, fa mes de 11 anys

Falta que hi afegesquin una sola coseta, a mi em va be el que demanen, peró que posin a mes de la condemna, a la que no tenc cap problema en sumar-mi i les felicitacions a la policia, que tots aquests delictes seràn investigats amb la mateixa rapidesa i eficacia, ja que els representatnst del poble no poden estar per damunt del pobla del que prové kla seva autoritat, que no es per guapos ni per preparats. Algú creu que ho afegiran?

Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente