algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
16°

Detenen a Madrid José María Ruiz-Mateos per ordre d'una jutgessa de Palma

24674
L'empresari està imputat en un delicte de pressumpta estafa. | PERE BOTA

El fundador de Nueva Rumasa, José María Ruiz-Mateos, ha estat detingut aquest matí al seu domicili madrileny de Somosaguas i es troba a la Comissaria de Policia de Pozuelo de Alarcón, segons va confirmar un portaveu de l'empresari gadità.

La detenció es produeix després de l'ordre emesa per la jutge de Palma María Pascual, davant qui el veterà empresari està citat a declarar demà com imputat per un suposat delicte d'estafa en una operació de compravenda de l'hotel Eurocales, a Cales de Mallorca.

El portaveu de Ruiz-Mateos qualifica d'«extrema» la mesura adoptada per la magistrada, ja que afirma que l'empresari tenia els bitllets d'avió per a viatjar a Palma i així comparèixer davant la jutgessa.

A més, assegura que l'advocat Marcos García-Forests tenia previst presentar una radiografia que confirma el trencament del dit del peu que va impedir a l'empresari presentar-se davant la magistrada el passat mes de juliol.

La jutgessa Pascual va ordenar l'1 d'agost la crida i cerca de l'empresari per assegurar-se que l'interrogatori es duria a terme.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Pere, fa mes de 12 anys

Jajaja, És molt graciosa aquesta notícia.., com és això del dit del peu?? però tan beneits se pensen que som aquesta gent?

Valoració:-4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente