algo de nubes
  • Màx: 15.01°
  • Mín: 7.65°

El PP denunciarà els possibles delictes del Govern del Pacte

La portaveu del grup parlamentari popular, Mabel Cabrer, ha confirmat avui que acudiran als Tribunals «perquè s'investiguin alguns dels temes concrets» que apareixen a l'informe de la Sindicatura de Comptes de l'any 2010 i que podrien derivar en «delictes» comesos pel Govern del Pacte durant aquell exercici.

Així ho ha assenyalat als periodistes en els passadissos del Parlament balear minuts després que la portaveu del grup socialista, Pilar Costa, emplacés el PP que acudeixi davant la Fiscalia «si té la certesa que s'ha prevaricat». Cabrer no ha precisat, no obstant això, si les denúncies seran remeses pel Govern balear o si escau pel PP.

«Li demanem al PP que deixi de fer acusacions tan greus com la de prevaricació, i si creu que s'han comès delictes, el que ha de fer és denunciar-lo davant la Justícia», ha apuntat Costa en referència a les acusacions que va realitzar aquest dilluns Cabrer en una roda de premsa per a valorar l'informe realitzat per la Sindicatura durant el mandat liderat per Francesc Antich.

En opinió de Costa, el Partit Popular «està desviant l'atenció de la incompetència del Govern de Bauzá, just quan es compleix un any de la seva gestió al capdavant de l'Executiu autonòmic», ha explicat referent a això.

Per la seva banda, el portaveu del grup parlamentari PSM-IV-ExM, Biel Barceló, ha manifestat que el «fraccionament de contractes» s'ha vingut realitzant de «forma generalitzada» i ha agregat que es tracta d'una pràctica que es ve denunciant a la Sindicatura des de fa temps.

«Les males pràctiques burocràtiques administratives s'han de corregir», ha opinat referent a això el líder nacionalista, qui ha remarcat que «s'ha d'aturar aquest fraccionament, vingui de qui vingui».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan, fa mes de 11 anys

Enlloc aniran bla, bla, bla, barruts, covards i escampadors de merda.

Valoració:2menosmas
Per pau, fa mes de 11 anys

Encara acabaran tots a la presó. I encara volen que creguem en els polítics?

Valoració:0menosmas
Per Patrici, fa mes de 11 anys

Estau perdent els papers, diputat Cabrer. Si així és com pensau defensar-vos em pens que teniu les de perdre.

Valoració:9menosmas
Per Peu de plom, fa mes de 11 anys

Vaja, supos que d' aixo els fiscals no en donaran sa culpa als d'UM

Valoració:3menosmas
Per Català de Mallorca, fa mes de 11 anys

A voltros vos hi han de dur al tribunal
...de Nurenberg, però!!!!
Feixistes criminals, no vos cau sa cara de vergonya perquè no en teniu!!!

Valoració:12menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente