algo de nubes
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.55°

El jutge del cas Maquillatge arxiva l'acusació contra tres imputats

El jutge instructor del cas Maquillatge, Pedro Barceló, ha arxivat l'acusació contra tres dels imputats: Joan Arrom, Gregoria Morata i Débora Lorente, vinculats a Unió Mallorquina i sobre qui el magistrat considera que no s'ha justificat la seva actuació delictiva.

En una interlocutòria, Barceló decreta el sobreseïment provisional de la causa contra aquestes tres persones i argumenta que «a les actuacions no apareix degudament justificada la perpetración del delicte».

Els fins ara imputats són Gregoria Morata, que va ser secretària del grup municipal d'UM a Palma, Joan Arrom, afiliat al partit de 2006 a 2010 i Débora Lorente, extreballadora del departament de Comunicació del Consell i també afiliada a la formació.

Morata va afirmar en el seu moment al jutge que va estar contractada per una productora vinculada a UM i que no realitzava treballs audiovisuals per a aquesta empresa, i en canvi s'ocupava de realitzar feines per al partit, concretament enquestes als barris de Palma.

Les circumstàncies d'Arrom i Lorente són semblants. En el cas de Lorente, va treballar per al departament de comunicació del Consell de Mallorca però va ser contractada per una productora afí al partit. Arrom va assegurar que durant la campanya electoral de 2007 també va ser contractat per una productora quan realment va treballar a la seu d'UM com auxiliar administratiu.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.