algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
16°

La imputació de la Infanta Cristina en el cas Nóos es pot resoldre a finals de maig

28340
La Infanta, en una imatge d'arxiu provinent d'un dels últims actes públics en què prengué part.

L'Audiència de Palma té previst pronunciar-se a finals d'aquest mes sobre la imputació de la infanta Cristina en la investigació sobre l'Institut Nóos demanada pel sindicat Manos Limpias, segons han informat avui fonts judicials.

El jutge d'instrucció del cas Palma Arena, José Castro, va rebutjar per dues vegades imputar la infanta a la peça relativa a Nóos, que investiga una presumpta desviació de fons públics quan el presidia Iñaki Urdangarin, i el sindicat va presentar llavors un recurs d'apel·lació davant l'Audiència que haurà de resoldre la seva secció segona.

Les mateixes fonts han indicat que encara que per qüestions d'organització interna s'ha fixat la deliberació d'aquest recurs el 20 de juliol, en realitat la secció segona el resoldrà molt abans.

Quan un assumpte entra a la secció, han aclarit les fonts, el secretari judicial fixa una data de deliberació, però això no vol dir que no es revisi anteriorment en funció de la càrrega de treball, com és el cas de l'apel·lació de Manos Limpias.

D'aquesta manera, el magistrat ponent, Eduardo Calderón, té previst dictar la resolució a finals de maig, si bé això es podria allargar fins el mes de juny.

El jutge José Castro va rebutjar imputar la infanta Cristina perquè "fins al moment no s'ha constatat" l'existència d'indicis de criminalitat contra ella.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Rosella, fa mes de 11 anys

Aviat sabrem, idò, si la justícia és igual per a tots.

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente