cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 8.06°

Antoni Verger promet crear una oficina de suport a l'emprenedor a Palma

El candidat de la coalició econacionalista ha explicat que la idea es posaria en marxa a través de l'Imfof i de l'Imtur

El PSM-IniciativaVerds-Entesa per Mallorca (PSM-IV-ExM) ha promès crear una oficina de suport a l'emprenedor a Palma, que assessori als joves en la posada en marxa dels seus negocis, de manera que la ciutat és converteixi a la "capital creativa de la Mediterrània". El candidat de la coalició a l'Ajuntament de Palma, Antoni Verger, acompanyat per la número 2, Marisol Fernández, ha considerat que la ciutat deu "aprofitar la seva potencialitat" i aconseguir que, fins i tot, acudeixin investigadors de l'estranger a viure a la capital balear.

Verger ha explicat que aquesta proposta es posaria en marxa a través de l'Imfof i de l'Imtur. Tot i això, ha subratllat que no faria falta incrementar recursos sinó "simplement racionalitzar l'estructura de l'administració i enfocar millor el treball" que actualment porta terme l'Imfof. Alhora, ha considerat de vital importància que els joves residents a Palma comptin amb totes li facilitats perquè és puguin formar i desenvolupar els seus projectes empresarials. En aquest sentit, ha proposat la creació d'aquesta oficina, que oferiria donis de programis d'assessorament fins a models de negoci, i que estaria "molt a prop" de personar-te'ls que comencen a posar en marxa el seu propi negoci i necessiten el suport de l'administració.

Crèdits per als joves emprenedors

D'altra banda, ha proposat que la Societat de Garantia Recíproca Isba reforci els seus crèdits, ja que l'accés a aquests és el principal problema que és troben els emprenedors, microempresaris o joves que volen iniciar-s'al camí de l'autoocupació. Durant una roda de premsa, que han ofert en una botiga de discs posada en marxa fa només uns mesos per un jove emprenedor, Verger ha explicat que totes personar-te'ls que vulguin iniciar un negoci han de poder accedir a "un capital mínim" que els permeti desenvolupar els seus projectes.

A més, ha indicat que una de li "obsessions" que te la coalició és reduir traves burocràtiques i simplificació els tràmits administratius. "Amb gestors públics compromesos és pot aconseguir una simplificació en l'administració digital", ha manifestat Verger, qui ha advocat per crear el "clima favorable" perquè els projectes empresarials és desenvolupin i els més joves i desocupats puguin "canalitzar els seus projectes i generar ocupació".

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Tormenta, fa mes de 12 anys

Parole, parole, parole...
Només se´n recorden de Santa Bàrbara quan trona.

Valoració:0menosmas
Per Jn, fa mes de 12 anys

PP-PSIB-UM-BLOC-PSM-IU aquest són els que mos han Portat fins aquí NOELSVOTIS!

Valoració:1menosmas
Per Tomeu, fa mes de 12 anys

S'ha de cert cínic, aquest Verges després del desastre absolut de la seva conselleria a qui vol enganar!!!!! NOELSVOTIS!!

Valoració:9menosmas
Per Virgili, fa mes de 12 anys

Pregunta d'un ignorant: què és un emprenedor? És sinònim d'empresari? És un eufemisme? Què vol dir exactament emprenedor?

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente