nubes dispersas
  • Màx: 22°
  • Mín: 13°
21°

“El PP garanteix les pensions als majors”

Així ho assegurà ahir el candidat popular al Parlament, José Ramón Bauzá, envoltat de gent gran de Part Forana

51322
Bauzá i Salom, saludant la gent major en l'acte d'ahir. | PP

El president del PP a la presidència del Govern, José Ramón Bauzá, assegurà ahir durant un míting que "el PP treballa per garantir les pensions de la gent gran, les dels seus fills i les dels seus néts, mentre que el PSOE les congela". "Segur que molts de vosaltres heu heretat un negoci de generació en generació i fa pena veure que es tanca en un minut", assenyalà Bauzá, qui lamentà la difícil situació de les petites i mitjanes empreses i dels autònoms "que han hagut de finalitzar la seva activitat". Bauzá indicà que el PP "pot i sap com canviar les coses" i recordà que per al seu partit "els 144.000 desocupats que hi ha a les Illes són una prioritat".

El president del PP balear defensà que la seva formació "és l'única que defensa els interessos de la tercera edat, perquè estam en contra de la major retallada social de la història d'Espanya que ha provocat Zapatero i el PSOE".
"El PP treballa per a i amb la gent gran. Cal ser agraït amb els nostres majors per tot el que han donat a la societat. No és just que us hagin congelat les pensions; amb les coses de menjar, no s'hi juga", argumentà Bauzá.

El Partit Popular féu un míting per explicar el seu projecte electoral a persones de la tercera edat de Fornalutx, Campos, Santanyí, l'Alqueria Blanca, Cala d'Or, Calonge, Portocolom, Felanitx, Cas Concos, l'Horta, Muro, Alcúdia, Port d'Alcúdia, Santa Margalida, Can Picafort, Son Serra de Marina i sa Pobla. A l'esdeveniment electoral també hi assistí la candidata al Consell de Mallorca, Maria Salom, qui prometé que, "quan Mariano Rajoy governi Espanya", apujaran les pensions, perquè actualment no cobreixen aquesta despesa afegida d'ajudar els fills (que no poden pagar un lloguer o una hipoteca) en moments tan difícils". Salom insistí, a més, que "és lamentable que en la legislatura anterior el PP construís 1.400 places de residència i Armengol, cap ni una".

Isern promet rutes turístiques per Palma

El candidat del PP a la batlia de Palma, Mateu Isern, posarà en marxa rutes turístiques de patrimoni històric, museus, galeries d'art, comerços i oferta gastronòmica per "dinamitzar" la capital balear i aconseguir que sigui una ciutat "turística els 365 dies de l'any potenciant el que ja existeix, però que ara no té el màrqueting convenient perquè pugui ser atractiu per als visitants". En un acte electoral, Isern es comprometé a dissenyar, al costat del sector de la restauració, quatre rutes gastronòmiques per a visitants i residents a la Gerreria, Santa Catalina, Blanquerna i la Llotja, amb la finalitat de generar un "ambient d'anar de tapes diürn", tenint en compte que "moltes vegades els turistes de creuers que visiten quatre hores la ciutat no tenen on menjar".

Així, recordà que enguany es preveu que arribin 1,2 milions de creueristes, mentre que el 2012 aquesta xifra s'incrementarà fins a 1,4 milions, de manera que, segons la seva opinió, és "important" crear un ambient a la ciutat que "no només sigui nocturn", a causa que "cal compatibilitzar la dinamització de la ciutat amb el descans dels veïns". Preguntat per com s'aconsegueix compatibilitzar els dos interessos, Isern digué que "tant de bo pogués detallar-ne les mesures concretes, si bé assenyalà que es tracta d'un problema que "es resoldrà amb totes les parts implicades amb les quals s'arribarà a acords".

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Macià, fa mes de 12 anys

Degué fer mig míting en mallorquí i mig en castellà, com a IB3.

Valoració:0menosmas
Per Dissidents, fa mes de 12 anys

El PP garanteix que les pensions dels maqjors seran de misèria com són ara quan la majoria d'ells no cobra ni 500 euros.

Valoració:5menosmas
Per Un mallorqui que no vos creu, fa mes de 12 anys

Falsos! Convidau a porcella pagada qui sap com perque no teniu arguments de cap casta. Quan heu estat al Govern MAI HEU PUJAT LES PENSIONS MINIMES. enganau a sa gent sempre seguit.

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente