muy nuboso
  • Màx: 17.47°
  • Mín: 11.57°
14°

Esquerra vol l'aprovació i el compliment de la Llei de Camins Públics per garantir el lliure accés

Lladó diu que és una matèria pendent del Govern

El candidat d'Esquerra a la Presidència del Govern, Joan Lladó, reclama l'aprovació i el compliment de la Llei de Camins Públics, que "garanteixi realment el pas per aquestes artèries del paisatge i que doni el marc legal a una de les reivindicacions més constants dels últims anys".

En una roda de premsa, Lladó ha recordat que el Govern va prometre una Llei de Camins Públics que "mai no ha arribat a presentar efectivament, malgrat les reiteracions sobre això del conseller de Medi ambient".

Així, ha recalcat que en moments de crisi, Esquerra defensa tot allò que és públic, als terrenys que sigui, perquè, segons ha censurat, "sempre hi ha intents de retallar" en aquesta matèria.

Quant als camins, el candidat d'Esquerra ha explicat que és competència dels Ajuntaments el compliment de la Llei, així com "garantir que els camins siguin oberts". No obstant això, ha dit que el seu partit és "conscient de les limitacions pressupostàries dels municipis, que cada vegada assumeixen més competències que no els haurien de correspondre".

Per aquest motiu, Lladó ha considerat que hauria de ser el Consell de Mallorca el que s'encarregàs de fer complir la Llei i garantir el dret de pas dels ciutadans per uns camins que, segons ha recordat, "porten oberts centenars d'anys".

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Al-Fanat, fa mes de 12 anys

Alerta amb això, perquè obrir camins és sovint el primer pas per a construir l'habitatge il·legal. No es pot fer demagògia amb aquesta qüestió, ja que sense adonar-nos podríem afavorir el procés de colonització del sòl rústic.

Valoració:3menosmas
Per margalida, fa mes de 12 anys

es una vergonya que cuatre senyorots bufes de palma tanquin un cami public que hem pasat tota sa vida

Valoració:1menosmas
Per jrbs, fa mes de 12 anys

A bones hores Esquerra!! Casualment, en campanya electoral. Però bé està qualsevol recolzament.

Valoració:0menosmas
Per Ca, fa mes de 12 anys

Quan direu sa veritat del drama del tren de la vergonya, tren de llevant i el PSM!! Perquè callau l'escàndol?!

Valoració:16menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente