cielo claro
  • Màx: 21.13°
  • Mín: 13.08°
21°

Antich preveu un Govern progressista si tot el centre-esquerra vota

Oficialment, la campanya electoral s'inicia a mitjanit i acabarà el divendres 20 de maig, dia previ a la jornada de reflexió

53346
Antich, Armengol i Calvo han destapat els cartells electorals. | Ferran Aguiló - M. À. Cañellas.

El candidat del PSIB a la reelecció com a president del Govern, Francesc Antich, s'ha mostrat avui "convençut de que si tot el centre-esquerra" vota el pròxim dia 22 "hi tornarà a haver un Govern progressista" que podrà "consolidar la recuperació econòmica" de les Balears. En l'acte d'inici de la campanya electoral, Antich ha afirmat que malgrat que diverses enquestes vaticinen una majoria absoluta del PP, el PSIB afronta els pròxims 15 dies amb la moral "a límit" per tractar d'aconseguir el suport que permeti reeditar un Govern d'esquerres.

"En anteriors eleccions, més o menys a hores d'ara, el PP també tenia majoria absoluta. La millor enquesta serà la del dia 22", ha recalcat el líder socialista. "Començam una campanya en la que ens jugam molt. Tot el treball que volem fer els socialistes és per continuar amb el canvi, per continuar donant participació a tota la nostra societat i empenyent la recuperació econòmica", ha dit Antich acompanyat per les candidates del PSIB a la presidència del Consell de Mallorca, Francina Armengol, i a la batlia de Palma, Aina Calvo.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Bones intencions, fa mes de 12 anys

Idò sí, a totes les eleccions s'ha vist clar que hi ha més votants progressistes que del PP, però passa que la dreta va unida, i l'esquerra és plural. Tot i així el resultat final dels governs de Pacte són MOLT MES POSITIUS que els governs del PP. EL PP pràcticament ha expoliat aquesta comunitat autònoma, l'han venuda a Zaplana i Camps, ara la vendran a Aguirre i tot el personal d'Intereconomia, vendran les nostres televisions als mitjans ultradretans, privatitzaran la sanitat, potenciaran els col·legis religiosos que separen nins i nines, marginaran la nostra llengua, no m'invent res, tot això ja ho diuen. ESTÀ CLAR QUE A MALLORCA LI CONVÉ UN NOU PACTE DE PROGRÉS O DE CENTRE ESQUERRA, I TORNAR A ENVIAR EL PP A L'oposició fins que se regeneri de veres.

Valoració:-4menosmas
Per emigrante, fa mes de 12 anys

Si Sr. Antich: si votan todos los que Ud dice y hacemos un pacto entre PSIB, PSOE, PSM, IV, ExM, ERC, UM, CxI,H2O y TV1 mas los verdes y los rojos, de repente pueden seguir gobernando.

Valoració:8menosmas
Per Dissideix, Decideix, Dissidents, fa mes de 12 anys

La gestió d'aquest govern liderat pels socialistes (social-lliberals per dir-ho clar) aquí i a l'estat ha desenvolupat polítiques de dreta i han perdut el vot de la seva base social. A la traïció de l'electorat succeeix l'abstenció i el retorn de la dreta extrema. També ells saben que no han governat com podien i com exigia el seu electorat. Quan algú no acontenta als que el voten guanyen els contraris. Perquè ja s'ha de fer malament perquè la gent prefereixi als corruptes que als que han governat fins ara.

Valoració:-1menosmas
Per IntelBook, fa mes de 12 anys

Política, NO, gràcies.

Jo sols demano ser lliure, un dret totalment donat per natura i llevat per la noblesa i l'aristocràcia que són els polítics i xarlatans.

Firmat: un segrestat obligat sota pena de presó a formar part d'una mesa electoral (per segona vegada consecutiva en 4 anys des de que tinc edat per votar), per tant, obligat sota coacció a formar part del sistema.

Valoració:2menosmas
Per Mallorquín, fa mes de 12 anys

A jbm: totalment de acord,pero no hia alternativa,y es dos pactes anteriors han estat un fracas,llevat de algunas mesuras proteccionistes de es territori.Ara toca gobernar an es PP y crec que mereixen un vot de confianca.

Valoració:-2menosmas
Per jbm, fa mes de 12 anys

a mallorquín:

Saps que hi hauria anat de bé si el PP, enlloc de fer metros inundats i palma arenas inhomologables, fires eròtiques, rasputins, momports, etc., i deixar es govern enduetat no haguera fet res.

Llàstima que fes tant

Valoració:4menosmas
Per Pau, fa mes de 12 anys

Potser que hi hagi un govern progressista, però esper que els governants prepotents del PSOE estaran fora d'aquest govern. Antich, Armengol i Calvo ja és ben hora que se'n vagin a ca seva.

Valoració:-1menosmas
Per a, fa mes de 12 anys

no volem progressisme!!!!!!!!! volem la nostra terra igual que vivíem als anys 80, sense xusma i molt més tranquils.

Valoració:0menosmas
Per Mallorquín, fa mes de 12 anys

Tot es que voleu es,continuar gobernant inutilment,tudant es dotbers de tots,y si ames sou tants partits, seguireu perdent es temps,ja que normalment aquestes coalicions produeixen es resultat de es anteriors goberns:estan mes temps discutiguent que fer ,que gobernant per es balears,que es sa seva feina,y molt ben pagada per cert.Es normal que vulguin seguir an es seus carrecs. ¡¡¡SAPS QUE SE VIU DE BE!!!

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente