muy nuboso
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
15°

Fiscalia va gravar la denunciant anònima de l'operació Pícnic

L'exempleada de l'Imfof va dipositar una caixa plena de documentació a la seu del Ministeri Públic

52360
Moment en què la denunciant del cas Pícnic accedeix a Fiscalía amb una caixa.

L'11 de febrer del 2010, a les 11.30 hores del matí, el vigilant de la Fiscalia de Balears trobà devora l'escàner i l'arc de seguretat una caixa de color verd amb la llegenda: "UM fiscal delictes econòmics". A dins, hi havia abundant documentació, que relatava fets presumptament il·lícits comesos pels responsables de l'Àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament de Palma. Una dona, denunciant anònima, tardà pocs segons a abandonar la seu de Fiscalia, però fou gravada per les càmeres de seguretat.

Així començava el que més tard es coneixeria com l'operació Pícnic. De moment, ja s'han produït 40 declaracions d'imputats i testimonis, sis escorcolls a empreses, a un partit polític (UM) i a domicilis particulars. Mesos després, la denunciant expressà el desig d'abandonar l'anonimat. C.C.O. declarà que l'oficina en la qual treballava d'administrativa, ubicada al carrer Pare Francisco Molina, 25 de Palma, era en realitat una oficina electoral d'UM. Digué que tenia la documentació aportada perquè l'obligaven a treballar a casa. "Treballava el 97% del temps per a UM i el 3% restant, per a l'Ajuntament", digué.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per tanmateix, fa mes de 12 anys

El més greu de tot és que la informació de les càmares de seguretat es faci pública. Això és molt greu i encoratja a no denunciar!

Valoració:0menosmas
Per Gallinera, fa mes de 12 anys

Ho deman perquè no ho sé: s'admeten denúncies anònimes?

Valoració:1menosmas
Per jrbs, fa mes de 12 anys

Doncs moltes gracies per part dels ciutadans i ciutadanes honrats de les Balears. Tanta sort que encara queda gent honesta i valenta.

Valoració:8menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente