cielo claro
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.6°

IB3 compensarà amb temps addicional els partits petits en cas de no fer-se un debat plural

IB3 compensarà amb temps addicional als partits que quedin exclosos del debat electoral que preveu celebrar la cadena, si finalment sols se celebra un 'cara a cara' entre els candidats al Parlament pel PP i PSOE, José Ramon Bauzá i Francesc Antich, segons han informat fonts d'IB3 a Europa Press.

Així ho ha decidit el Consell d'administració de la cadena reunit avui horabaixa per abordar la situació creada després que el candidat 'popular' anunciàs la passada setmana que preveu assistir a un únic debat, ja sigui amb totes les formacions polítiques amb representació parlamentària, o amb el seu principal adversari. Bauzá va anunciar dies enrere aquesta decisió i ha deixat en mans d'Antich si debaten en un 'cara a cara' o amb la resta de candidats.

Així, en cas que finalment IB3 emeti un debat entre Bauzá i Antich i no celebri el previst amb els candidats de la coalició PSM-IV-ExM, Esquerra, EU, PSM per Menorca, ExC i Unió per Formentera, la cadena preveu "compensar amb temps addicional" a aquestes formacions en les entrevistes que celebrarà l'última setmana de campanya electoral.

La llei estableix uns temps -5 minuts en alguns casos- que la cadena pública ha de donar els partits en funció de la seva representació. En cas que IB3 no celebri el debat amb tots els candidats, destinarà més temps a les formacions petites del que els correspon per llei.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Ligeia, fa mes de 12 anys

El bipartidisme és antidemocràtic i no és sa. Tothom ha de poder dir la seva.

Valoració:3menosmas
Per unitat de cures intensives, fa mes de 12 anys

Els votants hauríem de fer que qualque partits d'aquests que anomenau "petits" se significàs de tal forma a les eleccions que els dos d'obediència madrilenya deixassin de comandar tant.

Valoració:7menosmas
Per Foner Mallorquí, fa mes de 12 anys

VERGONYA, Volem debat plural!

Valoració:7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente