nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 14°
14°

130 joves cedeixen la seva imatge pel cartell electoral de la coalició PSM-IV-ExM

Més de 130 joves de la comunitat, la major part dels quals no militen a cap partit, han cedit la seva imatge per mostrar el seu suport a la coalició nacionalista i ecosocialista representada pel PSM, IniciativaVerds (IV) i Entesa per Mallorca (ExM).

La coalició reivindica amb un cartell que els joves de les Illes volen participar en política i que tenen "molt a dir", ha indicat durant la roda de premsa d'aquest dimarts el secretari general de JEN-PSM, Lluís Apesteguia, qui ha remarcat la implicació d'aquest col·lectiu en les polítiques defensades per la coalició.

Segons Apesteguia, el fet que aquests més de 130 joves hagin cedit la seva imatge per a un cartell del PSM-IV-ExM demostra que la joventut està "implicada" i que importa la política. Així mateix, ha destacat que aquestes persones han participat també en la redacció del programa electoral, i els han fet arribar les seves pròpies propostes polítiques.

Per la seva part, el portaveu dels joves d'IniciativaVerds, Alexandre Charles, ha incidit en la transcendència que tindran les pròximes eleccions per conformar governs progressistes i guiats per l'ecologisme. Segons ha manifestat, molts joves participen a les llistes electorals de la coalició perquè són persones compromeses i implicades amb la societat i el seu futur.

Finalment, el portaveu del Bloc i candidat al Govern de la coalició, Biel Barceló, ha posat èmfasi en què tenen un "compromís molt fort" amb les "polítiques joves i de participació".

En aquest sentit, ha assenyalat que aquest col·lectiu ha participat en la redacció de totes les àrees del programa electoral "perquè la seva implicació va des de les polítiques estrictament de formació, fins a les propostes d'habitatge i ocupació." A més, ha recordat que durant aquesta legislatura els partits del Bloc han gestionat les polítiques de joventut i participació, un "impuls" que s'ha compromès a mantenir en el futur.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Pus PSM-PSOE, fa mes de 13 anys

I basta de fer servir el nom del BLOC, sàtrapes!

Valoració:1menosmas
Per Si no votes PSM-PSOE s'acaba el món, fa mes de 13 anys

130 joves que retallin en educació, en política lingüística, que destruesquin Son Bordoi i, en definitiva, diguin "sí, bwana" a tot lo que els digui el PSOE.

Ah, i si ells diuen que guanya el PP, s'acabarà el món.

Valoració:-2menosmas
Per jbm, fa mes de 13 anys

Vull votar una candidatura que es declari clarament i obertament anti-nuclear, i que d'aquest antinuclearisme en faci campan ya

jbm

Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente