lluvia ligera
  • Màx: 10.16°
  • Mín: 7.47°

Nadal serà a Londres

La consellera de Turisme, Joana Barceló, confirmà ahir que el Govern balear farà servir la imatge del tennista manacorí a l'estand illenc de la World Travel Market

44548
AppleMark | T. AYUGA

La imatge de Rafel Nadal lluirà a l'estand de les Balears en la fira turística World Travel Market de Londres, que comença dilluns. Així ho confirmà ahir la consellera de Turisme i portaveu del Govern balear, Joana Barceló.

Amb tot, la titular de Turisme indicà que encara s'ha de "reconduir" l'acord de promoció turística que assolí l'Executiu balear l'any 2008 amb el tennista número 1 del món. L'objectiu de la revisió d'aquest contracte és rebaixar-se'n el cost. Segons el contracte, el manacorí havia de cobrar sis milions d'euros entre 2009 i 2011 per prestar la imatge al Govern.

En qualsevol cas, Barceló recalcà les "bones relacions" que existeixen entre l'Executiu i Nadal, de qui va dir que és una "imatge emblemàtica" i un "referent molt clar com esportista i persona". Per això, "serà present a la Fira internacional de turisme de Londres".

"Estam fent feina per reconduir l'acord amb Nadal des del màxim reconeixement com a esportista i mallorquí més internacional que tenim i, quan ho tinguem tancat, ho explicarem de manera conjunta", manifestà la consellera. En aquest sentit, assegurà que està "molt convençuda" que les dues parts assoliran un "bon acord", de manera que el manacorí continuarà sent un "referent" en la promoció turística de les Balears.

Tanmateix, Barceló va recalcar que el Govern aprofitarà la World Travel Market per fer una campanya de promoció del producte turístic de les Illes amb la finalitat "d'avançar en la rendibilitat de les empreses i en la millora de l'ocupació", i combatre així l'estacionalitat turísica que marca l'economia balear.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Que no tudin els meus doblers, fa mes de 13 anys
Tudadissa de doblers públics. Serà perquè en aquest moment de crisi sobren els doblers i per això ens pugen els imposts com l'IVA i altres.
Valoració:2menosmas
Per S`escolà, fa mes de 13 anys
Abans que en Rafel, la imatge de Balears era Paco de Lucia, també cobrava, crec que Rafel és molt més representatiu de Les Illes que l`altre. Degut a la crisi que patim, Rafel Nadal no hauria de cobrar res l`any que ve.
Valoració:-2menosmas
Per rafa, fa mes de 13 anys
Nadie mejor que Rafa para representar a Mallorca y a los mallorquines
Valoració:-9menosmas
Per emigrante, fa mes de 13 anys
Oremus: no hay derecho que vengan mas turistas a hacer ruido. (?)
Si los turistas te molestan podríamos cerrar los aeropuertos
La próxima imágen de Mallorca podría ser Tomeu Martí o Paquita Tomás.
Valoració:-6menosmas
Per Marti, fa mes de 13 anys
O s'aposta fort perque Rafa Nadal sigui la imatge de Balears o no paga la pena posar-s'hi. De nou els politics faran el ridicul per no escoltar els tecnics. En aquest article faig una analisi de la questio entre Rafa Nadal i el Govern. http://seduccioenbloc.wordpress.com/2010/11/05/de-nuevo-los-politicos-despilfarran-el-dinero-con-rafa-nadal-por-no-escuchar-a-los-tecnicos/
Valoració:-2menosmas
Per Oremus, fa mes de 13 anys
És que hem perdut tots l'oremus? Jo també som mallorquí i el Govern Balear no em dóna res per dir-ho per tot allà on vaig. Al revès, sé bé lo que me costa. I ara, haver de pagar també en Rafa Nadal, un al·lot que ja no sap on ha de posar el doblers. I, per què? Què farà en Nadal per Mallorca? Vendràn més turistes a Mallorca gràcies a ell. Idò més renou i més merda per a tots nosaltres: aquesta serà la nostra "ganància". Quins desbarats que fan els polítics amb la complicitat dels poderosos! No hi ha dret!
Valoració:5menosmas
Per unitat de cures intensives, fa mes de 13 anys
El que estaria bé és que Rafa Nadal posàs també opció en català a la seva web oficial:

http://www.rafaelnadal.com/

Seria d'agrair. Al cap i a la fi és la seva llengua, compartida amb tots nosaltres, que l'admiram i voldríem veure reaitzat aquest detall reflex de cortesia cap a Mallorca i les Illes Balears.
Valoració:7menosmas
Per Turmeda, fa mes de 13 anys
No m'agrada gaire el tennis, però reconec que Nadal és un gran esportista i una excel·lent persona. Magnífica l'entrevista al seu entrenador i oncle que sortí en la revista d'un diari madrileny. No demanem tant a en Nadal, no siguem tan exigents. Que faci el que consideri oportú i convenient.
Valoració:-6menosmas
Per andreu caragol, fa mes de 13 anys
Jo pens que si en Rafel es sent tan mallorqui,hauria de donar una ma a Mallorca i en aquest moment de tanta crisis que no mos cobri ni un centim en es mallorquins.Tanmateix sa propaganda que regala al Real Madrid es pur sentiment.Si els mallorquins mos estima tant que sigui solidari amb noltros com ho es amb s´equip espanyol per exelencia.
Valoració:8menosmas
Per Visca Mallorca Nostra, fa mes de 13 anys
Nadal es un llinatge 100% catalá. Es dir sang catalana, avior catalana, nisaga catalana i llegua catalana.
Pero el millor tenista del mon esta amb el "coco" menjat per els nostros lladres anti-catalanistas de Madriz. ¿Que pot ser li manca un poc de personalitat per pensar per el mateix ??

Valoració:-1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente