algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 15°
15°

Els joves del PSIB inicien la campanya 'On és en Bauzy?'

En clau de paròdia, es demanen a on és el líder de l'oposició i quin és el seu projecte polític. Avui l'han cercat a Marratxí

45742

Els joves socialistes han anat a cercar el batle de Marratxí al seu lloc de feina.

Ferran Aguiló - Amengual.

Les Joventuts del PSIB-PSOE han posat avui en marxa la campanya "On és en Bauzy?", en la qual qüestionen el treball que realitza el líder del PP balear, José Ramón Bauzá.

Els joves socialistes han presentat la campanya davant l'Ajuntament de Marratxí, que gestiona Bauzá com a batle, i on han acudit per intentar trobar el líder de l'oposició.

"Estam cercant José Ramón Bauzá perquè no el trobam on hauria de ser", ha explicat a Marratxí el secretari general de les Joventuts del PSIB (JSIB), Xisco Dalmau, segons indica el partit en un comunicat.

Dalmau, també diputat autonòmic, ha afegit que Bauzá "no vol entrar" al Parlament balear, i per això els dimarts, dia del ple, no se'l troba "fent la feina de líder de l'oposició que li correspon".

"Per això l'hem vingut a cercar aquí", ha afirmat Dalmau davant el consistori, i ha afegit que allà "tampoc no el veuen massa", per la qual cosa s'ha preguntat de nou "on és i si realment té una alternativa real de govern".

La consigna principal de la campanya, informa el PSIB, diu: "On és en Bauzy? A Marratxí? No; Al Parlament? No; A la seu del PP? No; a ca'n (Carlos) Delgado? ... ; a ca'n (José María) Rodríguez? ...; Aparcant? ...".

"El líder del PP està molt content d'aparèixer contínuament als mitjans de comunicació, però no fa el treball que li han encarregat els ciutadans de Marratxí, malgrat que té un sou similar al de la batlessa de Palma, Aina Calvo," han denunciat els joves del PSIB.

Segons el seu parer, aquesta situació perjudica especialment els ciutadans de Marratxí, que "no tenen batle però li han de pagar el sou".

"No entenem què està fent com a batle i no sabem com seria com a president si arribàs a guanyar unes eleccions", ha dit Dalmau, que també ha criticat les contrarietats i els "lapsus" del líder del PP.

Ha posat com a exemple les seves promeses en matèria fiscal, sostenint que Bauzá s'oposa a apujar els impostos per a les rendes més altes, però "no dubta un moment" d'augmentar els impostos municipals a Marratxí.

"Ni tan sols a casa seva no sap posar ordre", ha afegit el diputat socialista, amb referència als desacords entre membres del PP balear per temes com la llengua o les llistes electorals.

Els joves socialistes duran en els pròxims mesos la seva campanya a diferents localitats de les Balears, per intentar, explica la nota, "trobar el líder del PP i descobrir quin és, en realitat, el seu projecte polític".

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 4
Siguiente
Per Cascall, fa mes de 12 anys
Uemites. psociates, pesemeros, jerquis, peperos.....Anau a pastar fang TOTS! Lo que hem de fer és unir-nos tots els mallorquins i mallorquines i defensar la nostra terra sense defensar cap color. Mirau a Euskadi, tots els espanyols s'han ajuntat per governar els bascos. Perque no podem fer lo mateix nosaltres?. Ni esquerres ni dretes, MALLORCA.
Valoració:-3menosmas
Per andreu bosch, fa mes de 12 anys
patriota associat.
tu somies truites... he dit.
Valoració:-29menosmas
Per Tòfol Farineta, fa mes de 12 anys
Està bé lo den Bauzy, peró a mi me pareix més apropiat en "Joserra", que vòls que et digui.Ay, si, esta tarde tengo golf....
Valoració:2menosmas
Per arrels, fa mes de 12 anys
Si que resulta raro, pocs PP defensant en Bauza i molt d'UM amb coa de palla atacant a les joventuts socialistes, de cada dia entenc manco aixo dels comentaris aquests.
Valoració:-8menosmas
Per Francesc, fa mes de 12 anys
Jorge Campos, si a Mallorca hi ha excessos amb el català, ja me diràs què hi ha a Extremadura amb el castellà...

Saps què diuen? que a Extremadura totes les classes (llevat de la llengua estrangera, si saben què és açò) es fan en castellà, que tothom ha de sebre castellà, que tot ha d'estar etiquetat en castellà, que si no et dirigeixes a l'administració en castellà t'envien a filar, que només t'envien factures, informes, avisos, etc en castellà, etc etc

Si a Mallorca, on la llengua pròpia ha estat minoritzada i perseguida durant 3 segles pràcticament sense interrupció, on una llengua forestera hi és imposada encara avui en dia, on s'ha patit una colonització demogràfica de gent de cultura i nació espanyola en unes circumstàncies en què uns dirigents també de cultura i nació espanyoles decidien com (no) s'havien d'integrar a Mallorca, trobes que es fan excessos amb el català, llavors, què estan fent a Extremadura amb el castellà??
Valoració:10menosmas
Per Uemites defensant Bauzà? Vaja doi!, fa mes de 12 anys
NO hi ha cap uemita defensant en Bauzy per aquí.

Qualque psociata nirviós per si necessitava UM per governar la pròxima legislatura SÍ que hi ha mostrant el llautó per aquests indrets!
Valoració:14menosmas
Per Joanot Colom, fa mes de 12 anys
No sé perquè aquesta campanya ha posat tan nerviosos als uemites que deixen comentaris per aquí.... quina cosa més extranya, defensar en Bauzá després de veure l'amenaça que representa per la nostra llengua i cultura, no vos entenc... o se vos veu massa el llautó.
Valoració:-14menosmas
Per unitat de cures intensives, fa mes de 12 anys
Sempre, livia?

Podrien aprendre de parlar bé i no dir aberracions com aquesta que ha penjat un comentarista d'aquesta notícia que sembla ben psocialista:

"Bauzá no está ni se le espera!! Seguirem cercant..."
Valoració:19menosmas
Per livia, fa mes de 12 anys
Els joves del PSIB, sempre tan educats, respectuosos, madurs i intel·ligents...
Valoració:-42menosmas
Per JO NO SOM ESPANYOL, fa mes de 12 anys
Jorge Campos ha dit:
"Fuera de los votos, no hay paraísos, sólo totalitarismo." Exacte, començant pel la imposició del nacionalisme espanyol al estil de Serbia! Anau tots a la merda amb la vostra estanquera i els vostros bous! VISCA ELS PAÏSOS CATALANS!! INDEPENDÈNCIA JA!!!!!!!!!!!!!!!!

Valoració:11menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 4
Siguiente