muy nuboso
  • Màx: 17.22°
  • Mín: 11.1°
17°

La dona de Kamal Dorai diu que mai ha treballat per a Ibatur

La dona de l'empresari Kamal Dorai, també imputada en l'operació Passarel·la (cas Ibatur) juntament amb el seu marit, afirmà ahir davant el jutge Lope Sola que "mai no he treballat per a Ibatur". F.J., que és auxiliar d'infermera, sí que reconegué que "he signat factures, però no fetes per mi. Ignor qui les va fer", digué. La imputada afegí que el seu home li "donava una quantitat de doblers perquè signàs, ja que així ho havia dit Ibatur, que part del sou de Kamal havia d'anar cap a ella". Indicà, però, que ignorava qui era la persona d'Ibatur que prengué aquesta decisió. També assenyalà que Dorai "em deia que era part del seu sou, una mangarrufa entre Ibatur i ell".
A preguntes del fiscal apuntà que "signava un paper, era com un rebut, no em vaig fixar mai que estigués al meu nom. Ho donava al meu marit. No firmava 'he rebut d'Ibatur...', només mirava la quantitat". La imputada signà tres factures. Els doblers s'ingressaven en el seu compte i ella es quedà amb 6.000 euros l'any durant 3 temporades. Insistí que els doblers eren "per a la família, la casa". La resta, apuntà, la donava a Kamal. La imputada no ha fet cap oferiment per tornar els doblers a Ibatur, "perquè era el sou del meu marit", remarcà.
L'esposa de Dorai manifestà que el seu home "no ha tingut cap empresa pròpia de màrqueting" i que ella no ha treballat per a Ibatur ni ha participat en cap de les fires on assistí Dorai. Digué que "l'assessorava i que el treball d'ell era anar a les fires de turisme, s'ocupava del càtering". També explicà al jutge que ell "em donà d'alta. Tot el que m'ha donat ho he signat, fa 36 anys que hi estic casada i me'n fii", destacà.
Pel que fa als exgerents d'Ibatur, assegurà que a Juan Carlos Alía el va veure una vegada a l'aeroport i altra a prop de casa. A Raimundo Alabern "el vaig veure un cop de casualitat i me'l presentà el meu marit", digué. Respecte el diputat Joan Flaquer afegí que el coneixia de quan era conseller de Turisme.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.