algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
15°

El PP convida Antich a fer autocrítica

Bauzá espera que en el debat de política general del 5 i 6 d'octubre el Govern admeti els “errors” que ha comès

El president del PP a les Balears, José Ramón Bauzá, i el portaveu del PP al Parlament, Antoni Pastor, van demanar ahir al president del Govern, Francesc Antich, que, en el debat de política general que se celebrarà la setmana que ve, faci un exercici d'autocrítica" de la seva acció de govern. Al mateix temps, van criticar que "ja hagi llançat la tovallola i doni per perduda la legislatura" quan encara falten vuit mesos perquè acabi l'actual mandat.

En roda de premsa, Pastor va lamentar que el cap de l'Executiu autonòmic se senti "derrotat" i "no pensi fer res més", encara que, amb vista al debat, que tindrà lloc els pròxims dies 5, 6 i 7, confia que "ho afronti amb humilitat i reconegui els errors comesos per poder donar solucions als problemes que afecten la ciutadania". En aquesta mateixa línia, el portaveu popular va manifestar que la seva formació "es manté en la mateixa línia que fins ara, amb la voluntat de donar estabilitat i solucions, que és, en definitiva, el que ens demana la societat". "Val més que Antich no menyspreï la mà que li vol estendre el PP", va recalcar Pastor.

Per la seva banda, Bauzá va apuntar que durant el debat s'analitzaran els tres anys de mandat transcorreguts, en els quals "hem vist la demostració del que ja s'anticipava el primer any, un Govern feble, en el qual prevalen els interessos partidistes per damunt dels interessos dels ciutadans i basat en els conflictes interns. Això condueix a una situació de caos, amb falta de projectes i de gestió.

Davant aquest panorama, Bauzá va explicar que la intenció del seu partit serà "escoltar què pensa Antich de la situació actual de les Balears, i si té propostes de millora per a les Illes". Alhora, va subratllar que la formació que presideix "sempre estarà al costat dels ciutadans; el Govern que tingui aquesta premissa, comptarà amb nosaltres".

Pressuposts 2011
Amb relació als pressupostos de 2011, Pastor va remarcar que el Govern trobarà el suport del PP si en els comptes s'hi prioritzen les polítiques socials, l'educació i la sanitat, àrees en les quals "no estem disposats que hi hagi cap tipus de retallada. Així mateix, va explicar que el partit continuarà fent un front comú davant la pujada d'impostos, la retallada pressupostària i els descomptes aeris, entre altres aspectes. "Esperem que, seguint la línia de l'acord de tots els grups parlamentaris en contra de les retallades dels descomptes aeris, també puguem fer un front comú davant la retallada dels Pressupostos Generals de l'Estat (PGE) per a les Balears; a més, desitgem que Antich sigui valent i capaç de defensar els interessos dels ciutadans, encara que sigui plantant cara al seu propi partit", va concloure el portaveu parlamentari.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per El PSOE cau en picat, fa mes de 13 anys
La vaga general del passat dimecres ha sentenciat al PSOE, que ja havia perdut percentatge en les seves expectatives de vot per les seves mancances en la superació de la crisi econòmica i de les retallades socials. Els efectes de la protesta dels sindicats contra la reforma laboral dirigeixen als socialistes a un dels seus pitjors resultats electorals. El seu desavantatge respecte al PP en estimació de vot és de 14,5 punts percentuals, segons l'enquesta de Metroscopia . El sondeig va ser realitzat dijous passat, just a l'endemà de la vaga, fet que els responsables del sondeig consideren determinant. I és aquesta perspectiva la qual explica que el PSOE es trobi en aquest moment amb un 28,5% en estimació de vot, després d'una caiguda de 4,5 punts percentuals en un mes .
Valoració:2menosmas
Per Que dimiteixin, fa mes de 13 anys
Més que autocrítica allò que necessiten els polítics parlamentaris actuals, siguin del govern actual o de l'oposició és dimitir, de manera que no es perjudiqui més del que s'ha fet fins ara als ciutadans.
Valoració:2menosmas
Per Esteve, fa mes de 13 anys
resposta a Lo Rat Penat,
Mai en la vida els jutges confabulats amb el pp, només volia fer sesó d'aquesta noticia encara no tingui res a veure amb aquesta!
Salutacions!
Valoració:-1menosmas
Per Lo Rat Penat, fa mes de 13 anys
Esteve que te que veure això amb sa noticia que comentam? O es que vols fer creure que els jutges estàn tots confabulats contra el PP?
Valoració:0menosmas
Per Esteve, fa mes de 13 anys
http://www.directe.cat/noticia/69343/un-informe-de-l-onu-demana-la-supressio-de-l-audiencia-nacional-espanyola
Valoració:2menosmas
Per Turmeda, fa mes de 13 anys
Si el senyor Bauzá fos diputat, la seva demanda d'autocrítica en el debat tendria sentit, però sense ser-ho el president Antich pot fer com qui sent ploure. Per cert, en quina llengua deuen xerrar Antich i Bauzá quan es veuen?
Valoració:3menosmas
Per JRBS, fa mes de 13 anys
L'aswe va dir al porc orellut. Com pot algú del PP dir als altres el que han de fer. Quan hagi netejat caseva( no un simulacre) ja podra dir el que han de fer els altres.
Valoració:6menosmas
Per Lo Rat Penat, fa mes de 13 anys
Home!! Demanar als altres que fassin autocrìtica,quant encara esperam que ells demanin perdò per la milionada d'euros que en varen robar,serìa un acudit,si no fos perque estarem pagant les seves malifetes fins l'any 2029.
Valoració:4menosmas
Per Carla, fa mes de 13 anys
És molt curiós llegir el que diuen Bauzá i Pastor sobre la legislatura i encara més sobre el seu suport als pressuposts. El partit que més mal a fet a les arques públiques, els que només s'han preocupat de les seves butxaques, ara donen lliçons de com invertir els pressuposts 2011. Ara volen que nosaltres fem el mateix que ells, acabar obres rapidament per fer-nos la foto i llavors que passi el que ha passat un Metro anegat, un Palma Arena de mala qualitat, un projecte de´Son Espases vergonyos... Miri el que haurien de fer durant el debat de politica general és escoltar i qun tinguin oportunitat amb humilitat demanar disculpes a la població d'aquestes Illes tant malmeses i oblidades tant per ells aquí com per n'Aznar allà. I deixin de criticar el que vostès no han sabut fer durant molts d'anys de governar, defensar els nostres interessos ni aquí, ni allà.
Valoració:2menosmas
Per Ligeia, fa mes de 13 anys
L'ase va dir al porc "orellut"... No tenen vergonya.
Valoració:7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente