nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
15°

UM no garanteix el suport a la modificació del PTM

El president del partit, Josep Melià, ha mostrat el seu desacord amb l'“eliminació massiva” de les ART

El president d'UM, Josep Melià, ha assegurat avui que el seu grup no garanteix el seu suport en el Consell a la modificació del Pla Territorial de Mallorca, que contempla l'eliminació de set Àrees de Reconversió Territorial (ART), en "no estar d'acord amb la supressió massiva i total de les ART".

En declaracions a Europa Press, Melià ha explicat que el seu grup ja ha presentat la seva proposta a la presidenta del Consell de Mallorca, Francina Armengol, mitjançant la qual planteja una reducció general d'un 80 per cent de les places residencials en les ART, així com la supressió d'alguna d'elles, com la de Son Crever, a Marratxí, que comprèn 32 hectàrees i que està essent investigada per la Justícia pel seu canvi de qualificació a terra urbanitzable.

D'aquesta manera, UM advoca perquè, en termes generals, es mantingui la gran majoria d'ART, com les dues de Sa Ràpita, a Campos, malgrat que només es pugui utilitzar un 20 per cent de les mateixes per a edificació d'habitatges.

Respecte a l'ART de l'Hotel Don Pedro, a Pollença, Melià va considerar que el Consell de Mallorca hauria de tenir alguna previsió per dur a terme la seva demolició, tenint en compte que està a primera línia de mar.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.