algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
15°

La Sexta fa comèdia de l'esclat de corrupció a la mallorquina

L'emissió del programa Salvados dedicat a la corrupció balear va mostrar una illa plena de malversadors. És, sens dubte, una imatge exterior contrària al que li agradaria al sector turístic

Font: youtube.com

El Follonero, fidel al seu nom, ha creat enrenou a Mallorca. De fet, la darrera emissió del seu espai Salvados (la Sexta), centrat en la corrupció a Mallorca, ha generat opinions divergents. Alguns troben que aquesta emissió danya la imatge turística de Mallorca. Cal pensar que el Follonero hi fa befa -sempre amb bon humor- de productes tant genuïns com l'ensaïmada. Vet aquí la seqüència: el conductor del programa, Jordi Évole, decideix regalar una ensaïmada ben especial al pobre Jaume Matas, que tan malament ho passa. És per això que s'adreça al restaurant Aquiara, de Koldo Royo. El cuiner basc prepara una ensaïmada a la qual el Follonero afegeix xoriço. D'aquí se'n va cap a Madrid, on l'espera una altra reportera de la Sexta -Marta-, que farà 36 hores de guàrida davant el portal de la casa de Jaume Matas.

Quan a la fi hi compareix l'expresident, es mostra molt educat amb la periodista, a qui agraeix el regal, tot i que no hi acaba de quedar clar si Matas entén la broma de la qual és objecte. Salvados també s'arma d'ironia per visitar els escenaris de la corrupció, després de llogar un autocar turístic amb un gran cartell: "Mallorca, me Matas". Dirigits per un guia amb una granereta de vàter a la mà -però de les barates-, diverses desenes de jubilades fan un tour de la corrupció. Primer passen pel Palma Arena, on arriben parodiant una cançó publicitària. Diu així: "Para ser un corruptor de primera, al Palma Arena...".

El recorregut continua per les Avingudes, on s'aturen -a l'altura de 31 de Desembre- per visitar el caixer automàtic d'on Jaume Matas tragué tres milions de pessetes en tan sols dos dies i mig. Finalment, arriben a la seu del PP de Palma, aferrada al Parlament. El cap de l'expedició intenta fins i tot negociar l'accés de la visita amb dos secretaris del despatx dels populars. Però la negociació es trunca quan el guia diu: "Podemos pagar para entrar. Incluso pagar en negro". Tanmateix, la broma no agrada a l'integrant del PP, que li contesta: "'Qué ostias, ahora no le dejo entrar!". La surrealista escena arriba a ser enregistrada per les càmeres de TV3.

El Follonero també visita el mercat de l'Olivar, amb la intenció de trobar la fruiteria on Maite Areal pagava les lletugues amb bitllets de 200 euros. Es dirigeix igualment als jutjats de l'avinguda d'Alemanya, on parla amb el vigilant de seguretat conegut com el Primo. Évole, de fet, el reconeix per les fotos que n'ha vist publicades als diaris, com ara l'exemplar de dBalears que du a la mà en directe.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Biel, fa mes de 13 anys
XAUME, quan governi el PP, que ho farà pq aquests d'ara no són més inútils pq no s'entrenen, investigaran les comunitats governades pel PSOE, com per exemple Andalussia, i llavors ja en tornarem a parlar. Au venga, on estàs enxufat tu? Au venga a fer feina que aposta te pagam!!!
Valoració:1menosmas
Per Marc, fa mes de 13 anys
quina vergonya, encara que jo sòc foraster, tinc amics d´aqui
Valoració:0menosmas
Per xaume, fa mes de 13 anys
Tot això que ha passat a Mallorca pot ser una mostra de lo que passarà a nivell estatal si el PP guanya les properes generals. Basta veure que la corrupció no és només a Balears, sinò també al País Valencià i Madrid. I, quin partit comanda a n'aquestos dos llocs...???
Valoració:0menosmas
Per Llum de quinqué, fa mes de 13 anys
follonero=pura propaganda psocialista
Valoració:-1menosmas
Per joan, fa mes de 13 anys
el més trist de tot es que a les properes eleccions autonòmiques, tornarà a sortir guanyador el PP; i apart de la corrupció, ja sabem a quina classe de genteta li donariem suport, ni més ni manco que a Delgados, i demés fauna falangista i antimallorquina com ell. Per quin motiu no es dona suport a partits com Esquerra Unida-Verds?, que passa, que no volem un partit que tengui les mans netes (al contrari del PP), i que aposti per una bona qualitat de vida i una societat sostenible´? , no hi ha vida més enllà del Psoe i PP?, per que als mallorquins ens agrada tant votar a la corrupció que ens forada les nostres butxaques i quant arriben les eleccions els tornarm a votar? , som masoques els mallorquins, o potser som beneits? potser som les dues coses juntes, masoques i beneits acabats.
Valoració:5menosmas
Per Blai, fa mes de 13 anys
Està ben clar: UM i PP han enfonsat l'economia turística, contribuint a deteriorar la imatge de l'illa. Ara cal que els hotelers iniciïn una campanya de suport a Antich i, si cal, al Bloc.
Valoració:2menosmas
Per unitat de cures intensives, fa mes de 13 anys
El follonero=propaganda psociolista... estan desesperats, veuen que el vaixell se'ls enfonsa...
Valoració:-5menosmas
Per Extermini de rates tragineres., fa mes de 13 anys
I per cert, totalment d'acord amb en "Rafel" i en "do not visit Majorca".
Valoració:2menosmas
Per Extermini de rates tragineres, fa mes de 13 anys
Supòs que en aquestes altures està bastant clar que "La sexta" en general, i el programa del follonero en particular, són pro-PSOE, anti-dreta, anti-catòlic (però, alerta, no anti-religions, perque a les altres ni les toca), etc. A més, el follonero és clarament un torracollons. Però que tractàs al ex-president de xorisso, ÉS UNA VERITAT INNEGABLE.
Valoració:0menosmas
Per Marjal, fa mes de 13 anys
Crec que per aquest lloc es troben molts de funcionaris escriptors, tambe crec, Pere, que TOTS, tú inclos, en mengerem d'aquestes patates...bon profit!
Valoració:-1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente