cielo claro
  • Màx: 21.84°
  • Mín: 13.08°
21°

Noves citacions dins el cas Maquillatge

El jutge ha citat per a dijous i divendres a sis persones suposadament relacionades amb una xarxa de col·laboradors de la passada campanya electoral de Miquel Nadal a la batlia de Palma

El jutge del cas Maquillatge ha citat a declarar dijous i divendres a cinc persones imputades i a una testimoni suposadament relacionats amb la xarxa electoral que va ajudar el 2007 a la campanya de Miquel Nadal (Unió Mallorquina) a la batlia de Palma. Segons han informat a Efe fonts jurídiques, el jutge ha citat a declarar dijous 15 a Juan Mas Roig (10.00 hores), Gabriel Capó Tous (11.00 hores) i Bartolomé Berga Picó (12.00 hores), tots ells com imputats. Divendres està citada com a testimoni a les 10.00 hores Catalina Oliver Reus, i com a imputats Bartolomé Sans Visiedo (11.00 hores) i Miquel Jaume Horrach (12.00 hores).

Aquestes persones podrien estar relacionades amb una xarxa de col·laboradors d'Unió Mallorquina a la campanya de Miquel Nadal a la batlia de Palma el 2007, la contractació de la qual es va poder fer mitjançant productores audiovisuals que treballaven per al Consell de Mallorca, governat per UM.

Nadal, que ha ocupat els càrrecs de conseller de Territori, president d'UM i vicepresident del Consell (aquest durant la legislatura passada), també està imputat en aquest cas de presumpta corrupció, dins del qual l'expresidenta del Parlament Maria Antònia Munar està en llibertat sota fiança.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.