algo de nubes
  • Màx: 17.97°
  • Mín: 8.69°
17°

Els socialistes valencians critiquen el préstec dispensat a Jaume Matas

La responsable d'Economia, Cristina Moreno, ha denunciat que el fet demostra que el PP pretén 'Gürtelizar' fins i tot les caixes d'estalvis

La secretària de Polítiques de Treball i Economia dels Socialistes valencians, Cristina Moreno, ha denunciat que el préstec del Banco de Valencia a Jaume Matas demostra que el PP pretén 'Gürtelitzar' fins i tot les caixes d'estalvis. En un comunicat, la responsable socialista ha assenyalat que la decisió "evidencia per quina raó el PPCV ha volgut deixar l'oposició fora dels òrgans de control de les caixes d'estalvi" i ha afegit que mostra també que corrupció i PP, "semblen el mateix".

Moreno ha criticat que "amb la quantitat de bancs que hi ha a tot Espanya i amb la quantitat de caixes d'estalvis que hi ha, ha hagut de ser el Banco de Valencia, un banc propietat de Bancaixa, una caixa d'estalvis valenciana, l'única capaç de donar-li un préstec a l'expresident Matas". Així, la diputada ha ressaltat la casualitat que "Bancaixa, presidida per un expresident del PP és el banquer que finança a l'expresident acusat de corrupció a les Balears".

Ha afegit que "quan els empresaris valencians, els honrats empresaris valencians estan tenint seriosos problemes per aconseguir préstecs, per aconseguir liquidesa per part de la banca valenciana; els banquers del PP no tenen cap problema en facilitar-li avals els acusats de corrupció del PP".

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per calculadora en mà, fa mes de 14 anys
Garanties reals i personals? Amb un sou de 90.000 euros l'any, destinant la paga íntegra ha d'estar 33 anys per pagar 3 milions d'euros.
De quines garanties estam xerrant?
Molts de doblers negres hi ha aquí...
Valoració:9menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente