algo de nubes
  • Màx: 16.64°
  • Mín: 7.61°
16°

La comptabilitat de l'època Matas, en ordre

El secretari general del PP a Balears va explicar que, gràcies a l'auditoria realitzada, res no fa pensar que el partit s'hagi pogut finançar il·legalment

117564
Imatge d'arxiu del secretari general del PP, Miquel Ramis.

La investigació interna sobre la comptabilitat del Partit Popular durant el període en què Jaume Matas va ser-ne el president, segons va explicar ahir el secretari general del PP a Balears, Miquel Ramis, va revelar que "tot està en perfecte ordre i que res no fa pensar que hagi pogut haver-hi un finançament irregular del partit". Ramis va negar qualsevol mena de finançament il·legal després de fer una "revisió dels documents comptables" del darrer any i mig de Jaume Matas com a president de la formació, que revela que totes les despeses i factures són "correctes i justificades".

El secretari general va precisar que "aquest tipus d'investigació interna es va portar a terme amb la finalitat de tenir la tranquil·litat i la certesa que les coses hi estan en ordre". Precisament, Ramis féu aquesta declaració l'endemà que la secretària general del PP, María Dolores de Cospedal, revelàs que la direcció autonòmica a Balears està realitzant internament les investigacions necessàries per aclarir allò que hi pogués haver dins el partit a les Illes durant l'època en la qual era liderat per Jaume Matas.

Concretament, Ramis va detallar que el PP ha estudiat tots els documents comptables dels darrers mesos de Matas al capdavant de l'agrupació política i va afegir que "la revisió va incloure totes aquelles factures que el partit va emetre fins a octubre del 2008". Segons Ramis, "la van portar a terme la gerència del partit i el departament de comptabilitat". Si bé no va concretar la data en la qual es va efectuar aquesta investigació interna, sí que va especificar que va tenir lloc abans que ell fos nomenat secretari general de la formació per part del president José Ramón Bauzá, el mes de setembre.

Tot i això, va recalcar que "tots aquests documents econòmics ja eren auditats prèviament i aprovats pel Tribunal de Comptes". Això no obstant, va subratllar que "el PP ha volgut tenir la tranquil·litat que la documentació comptable que existeix en el partit des de l'època de Matas és correcta".

Moció de censura?

Pel que fa a l'actualitat política de la capital balear, Ramis va assegurar que "en aquests moments el partit no està per fer experiments, sinó que és a l'oposició perquè així ho va voler el pacte entre el PSIB i UM". Així respongué Ramis la pregunta de si hi hauria una moció de censura cap a la batlessa de Palma, Aina calvo. També afirmà que ara com ara la junta local del Partit Popular de Palma no ha plantejat a l'executiva autonòmica del partit la possibilitat d'una moció de censura a Cort i, per tant, segons ell, "no hi ha res de decidit, ni de rebutjat". "La iniciativa, en tot cas, hauria de sorgir dels dirigents del PP de Ciutat, que són els que tenen un coneixement més directe de la qüestió".

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Ligeia, fa mes de 14 anys
I tant que els surten els comptes. Mira com en Matas ha pagat els 3 milions de fiança com si res...
Valoració:4menosmas
Per Quin mussol!, fa mes de 14 anys
Si aquetsa és la manera de raonar del Sr. Miquel Ramis, val més que es dediqui a treballs manuals.
Valoració:5menosmas
Per pere, fa mes de 14 anys
I aquest perquè no se'n va ha riure de sa mare.
Valoració:12menosmas
Per Mister Ramis, fa mes de 14 anys
I també he de dir que hi ha un registre comptable per una granereta de WC de només 5 euros. Encara que, com vaig dir, l'home és per naturalesa corrupte, els peperos no ho som, de corruptes. Deu ser que no som persones?
Valoració:11menosmas
Per Ligeia, fa mes de 14 anys
Té mèrit, s'ha de reconèixer. Gosar enfotre's així de la gent.
No haurien ni de treure el nas al carrer i ells a més surten a fer declaracions públiques tan xelests i orgullosos...
Valoració:14menosmas
Per Macià, fa mes de 14 anys
Vatualmon!!!, estic com estorat, ara resulta que el PP és un partit honrat, honest, garantia de bon govern i eficàcia administratva, dedicats en cos i ànima a resoldre els problemes dels ciutadans, tenen tots els comptes en regla....
Idò que trobau? I això ens convé a qualsevol preu.... no ho se, no ho se, però jo que mai els havia votat, encara m´ho hauré de pensar????.
Valoració:7menosmas
Per Toni T., fa mes de 14 anys
Ara m'he quedat més tranquil i dormiré com un angelet.
Valoració:7menosmas
Per tofol, fa mes de 14 anys
jajajajajjajajajaajaja!!!!, jojojojojjojojojjojojojjjo!!! jujajojujujujjajajajajjaaaaaaaaaa!....

a cagar!
Valoració:11menosmas
Per Un de tantíssims, fa mes de 14 anys
Ai Ramis! Si la fermesa amb que t'expliques anàs acompanyada de la veritat... però ara, sense la veritat, no ets més que un actor interpretant un paperet de la comparsa de polítics sense valors!
Valoració:16menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente