algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
19°

“El PP és garantia de bona gestió i honestedat a les Balears"

La secretària general, María Dolores de Cospedal, afirma, a la conclusió del comitè executiu estatal, que el seu partit és “aposta i alternativa” i critica la interlocutòria del jutge José Castro

117528
María Dolores de Cospedal i Mariano Rajoy, durant la compareixença d'ahir. | JUAN MEDINA

La secretària general del PP, María Dolores de Cospedal, afirmà ahir que l'únic partit que és "aposta i alternativa" a Balears, a més de "garantia de bona gestió i d'honestedat", és el Partit Popular de les Illes. De Cospedal indicà que prova d'això és la investigació interna que els populars balears han obert per saber què succeí en època de l'expresident Jaume Matas. La número dos del PP va fer aquestes manifestacions en al·lusió a la situació del mateix Matas, que ha de pagar abans de dos dies una fiança de tres milions d'euros per evitar anar a la presó pels delictes que li imputa el jutge, i a les conseqüències que en l'organització ha ocasionat.

Tal com havia fet Mariano Rajoy davant el comitè executiu estatal reunit ahir, la número dos del PP recordà que Matas ja no és militant del partit, que la formació ja ha fet "allò que havia de fer" i que a les Illes la cúpula dels populars és ara "un equip renovat" encapçalat per José Ramón Bauzá. Aquest equip dirigent, en paraules de la secretària general, està investigant internament què ocorregué en època de Matas amb el propòsit, des de la "lleialtat" amb els votants i tots els ciutadans, de "dir la veritat" i d'evitar que succeeixi el mateix que "en temps passats".Per això, De Cospedal defensà clarament el paper de Bauzá i dels seus. "El partit que és aposta i alternativa a Balears i el que ofereix garantia de bona gestió i honestedat és el PP, i amb gran diferència respecte de la resta", sentencià.

La secretària general dels populars també censurà la interlocutòria del jutge en què es tipificaven els suposats delictes de Matas. Segons De Cospedal, "no és la més exemplar", ja que "té judicis de valor sobre les persones i sobre les actuacions d'aquestes persones, i els jutges han de jutjar i han d'aplicar la llei d'acord amb la Constitució".

La número dos insistí que l'actuació de la Justícia, i sobretot la de la Fiscalia Anticorrupció, molts pics resulta "completament distinta segons afecti o no el PP". "No és una apreciació subjectiva", digué la secretària general dels conservadors.

Quan se li demanà per la inclusió a l'equip de Bauzá de dirigents imputats en el cas Palma Arena, De Cospedal recordà que les persones imputades no han d'estar condemnades. "Si fos així, ningú no tindria dret a la presumpció d'innocència ni a defensar-se, i aleshores tothom acabaria a la presó", afirmà, abans d'aclarir que "una cosa és la imputació i una altra de ben diferent la condemna".

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 4
Siguiente
Per Alt, fa mes de 14 anys
Es penós. No tenen vergonya ni l'han coneguda mai.
Valoració:-2menosmas
Per Jimi, fa mes de 14 anys
No tenen vergonya. Na Cospedal aquesta i persones com en Matas s'inventen una mentidota i la defensen "contra viento y marea". Quins impresentables.
Valoració:0menosmas
Per Un ciutadà que escolta i pensa., fa mes de 14 anys
ÉS difícil fer un comentari educat davant les paraules de na Cospedal. Per mi són un altre tipus de terrorisme. Evidentment que no posen bombes ni maten ningú, però sí que deformen la realitat amb la intenció de fer-nos combregar amb rodes de molí. El PP no té intenció de demanar perdó i fer net dins el seu partit. I nosaltres els hem de sofrir amb les begenades que diven.
Valoració:9menosmas
Per Joan, fa mes de 14 anys
JajajajajajaJajajajajajaJajajajaj
Valoració:4menosmas
Per Bernadet, fa mes de 14 anys
La meva reacció davant del titular:

JAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJA (i dura, i dura...)
Valoració:4menosmas
Per Barruts, fa mes de 14 anys
Feia estona que no havia sentit un acudit tan graciós com aquest. Quina barra!
Valoració:3menosmas
Per Maria Antònia, fa mes de 14 anys
Fer aquesta afirmació és una mostra de la poca vergonya i la manca de autocríttica del PP. En aquestes circumstàncies, seria molt més adequat callar i acotar el cap. Una miqueta més d'humiltat no els vendria gens malament.
Valoració:10menosmas
Per Relleva, fa mes de 14 anys
A les Balears no, a un altra banda potser. O no ho saben encara?
Valoració:4menosmas
Per Ligeia, fa mes de 14 anys
Foraviler, és humor negre.
Valoració:3menosmas
Per Foraviler, fa mes de 14 anys
Es una . broma, no?
Valoració:9menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 4
Siguiente