nubes dispersas
  • Màx: 17.43°
  • Mín: 8.69°
17°

El Bloc creu que Munar s'ha de plantejar si continua com a presidenta del Parlament

Biel Barceló ha aclarit avui que la seva formació no exigeix la dimissió de la presidenta del Parlament, després de ser imputada en el cas Can Domenge

El portaveu del Bloc, Biel Barceló, ha aclarit avui que la seva formació no exigeix la dimissió de Maria Antònia Munar com a presidenta del Parlament a causa de la seva imputació a Can Domenge, encara que ha indicat que, en el cas que el seu partit es trobàs en la seva situació, tindria la "responsabilitat política" de plantejar-se si continuar en el càrrec perjudicaria la institució.

En declaracions als periodistes després de la ponència per a l'elaboració de l'informe del Projecte de llei de mesures urgents per a l'impuls de la inversió en les Balears, Barceló ha lamentat que en la passada legislatura tingués lloc una "problemàtica" relacionada amb casos de presumpta corrupció que està "repercutint" en aquest període.

Així, ha posat èmfasi en la gravetat que les dues principals autoritats de l'illa, l'expresident del Govern, Jaume Matas, i l'expresidenta del Consell de Mallorca, Maria Antònia Munar es trobin imputats. Per això, considera que s'hauria de fer una reflexió sobre la necessària "regeneració política" en relació amb l'ocorregut en la passada legislatura. "Entenc que els ciutadans estiguin decebuts", ha remarcat.

Per la seva part, el portaveu del PP en el Parlament, Francesc Fiol, ha lamentat que el "clima polític" de les Balears es trobi "condicionat" per aquestes qüestions ja que aquest fet "tapa" altres temes importants per a la comunitat com són, entre d'altres, els pressuposts o la reforma del sistema de finançament.

Així mateix, sobre el fet de què el Magistrat instructor de les Diligències Prèvies 2/09 obertes a la Sala Civil i Penal del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears (TSJIB), Francisco Javier Muñoz Jiménez, dictàs ahir una providència en la que cita a declarar en qualitat d'imputats, a més de Munar el dia 16 de novembre a les 10.00 hores, al conseller 'popular' en el Consell de Mallorca Fernando Rubio, el mateix dia a les 11.30 hores, ha remarcat el seu desig que de es "resolguin" les "qüestions pendents". 

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Anticapitalista, fa mes de 14 anys
El Bloc són supporters dels presumptes corruptes i per això ni surten del govern ni demanen la dimissió. La senyora Munar governa amb el seu vot. Només els importa la pasta que guanyen cada mes i la cadireta. No passaren la prova del cotó a Son Espases ni la passen ara amb el Pla de Carreteres.
Valoració:1menosmas
Per Pere Antoni, fa mes de 14 anys
I no s'ha plantejat, el Bloc, per què la va votar per a presidenta?. "A buenas horas, mangas verdes".
Valoració:1menosmas
Per Jaume, fa mes de 14 anys
Sebastià Serra dimissió o cessament ja!
Valoració:90menosmas
Per Pere, fa mes de 14 anys
Estic ben segur que si ara es convoquen eleccions guanyaria el PP i UM seguiria igual, es adir res canviarà. La gent d'aquest poble és així.
Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente