algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Acaba la reunió sense acord

Els tres socis s'han reunit durant tres hores sense assolir la reconciliació. Avui horabaixa seguiran els contactes

111482
Antich ha estat a temps de participar en el Ple del Parlament. | Ferran Aguiló - P. Bota.

Els tres partits que integren el govern del Consell de Mallorca confien en arribar avui a un acord sobre la crisi institucional oberta, després que aquest matí hagi conclòs sense èxit un primer encontre de tres hores que han mantingut en el Consolat de Mar, amb el president autonòmic, Francesc Antich, al capdavant.

Avui horabaixa tornaran a reunir-se. Totes les formacions polítiques consultades fixen el dia d'avui com a límit per trobar una solució i, altrament, s'obre la possibilitat que es trenqui l'actual acord de govern del Govern i que el PSOE governi la Comunitat, amb el suport dels partits que vulguin sumar-se.

Als passadissos del Parlament, el portaveu del Bloc per Mallorca, Miquel Àngel Llauger, ha estat taxatiu en asseverar que, sota cap concepte, la seva formació no permetrà ni la construcció d'un camp de golf i la seva oferta complementària en el municipi de Campos, com pretén UM, ni "contraprestacions urbanístiques" en aquesta zona de l'illa.

El diputat autonòmic d'UM Josep Melià ha comentat als periodistes que el seu partit està "totalment d'acord" en deixar de banda el projecte del golf de Son Baco "si hi ha respostes satisfactòries als reptes plantejats pel municipi de Campos".

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 5
Siguiente
Per Pau, fa mes de 14 anys
No entenc com es pot donar la culpa d'aquest bullit a UM. La culpa la tenen n'Antich i n'Armengol, responsables del partit majoritari dels pactes, que duen 15 anys fent la farina blana davant totes les barrabassades d'aquesta gent. Val més que governi el PP, tanmateix els del PSOE no saben treure doblers i no fan més que cobrar sense fer res. És cert, però, que els del PP, amb el suport d'UM, no deixaran pedra sobre pedra i passaran l'illa a ciment i asfalt. Me pareix que ve una nigulada carregada de trons i llamps!
Valoració:-4menosmas
Per c.a., fa mes de 14 anys
GOVERN=DECEPCIÓ=ELECCIONS JA.
Valoració:3menosmas
Per El pacte continua, fa mes de 14 anys
Tranquils, no passa res, tot això és una simple actuació de la classe política davant la galeria, davant el cabrum del votant, ... finalment arribaran a un acord, segur que hi arriben, i demà sortiran davant tots els pobles votants dient-los que el poder el tenen ells i no el poble desgraciat, i per això, fan lo que els hi passa pels collons ... El pacte no es trencarà, segur que no es trenca ....hi ha massa interessos en joc, moltes cadires, molts de sous, molts de càrregs, moltes persones contractades pels diferents partits polítics del pacte, molts mitjans de comunicació que xupen de la mamella del Govern, Ajuntament i Consell, ..... Si en relacions "amoroses" no hi ha estires i amolles, la parella no funciona, hi ha d'haver moments de fortes discusions per després haver-hi encaramelades reconciliacions .... Les relacions de parella han d'ésser així, i les polítiques per descomptat també ho han d'ésser .... Pura comèdia de cara a la galeria, per entretenir el "populatxo" i quatre periodistes per tenir tema per escriure i omplir diaris, res més ....
Valoració:4menosmas
Per Cinisme pur i dur, fa mes de 14 anys
El president d'Unió Mallorquina, Miquel Àngel Flaquer, ha explicat que s'ha fet un gran esforç per salvar el pacte de governabilitat a les institucions. Flaquer ha afirmat que vol un pacte estable fins a final de legislatura i que estaria disposat a retirar l'esmena de Son Baco. En aquests moments hi ha una executiva a la seu dels nacionalistes. Després es reprendrà la reunió al Consolat.
Ara el verduc va de víctima, se pot ser més cínic, més irresponsable, més immadur, més falç..., el que passa és que la cosa no vos ha sortit així com esperàveu i ara vos moriu de por de perdre definitivament la mamella. Que farà en TONI PASCUAL sense poder omplir Mallorca amb les seves benzineres aprofitant que fa carreteres? Com podem estar al front de carreteres si no sabem fer una O amb un tassó.?
Valoració:5menosmas
Per lluis, fa mes de 14 anys
Psociatas sou la purria del mon.
Valoració:1menosmas
Per Toni, fa mes de 14 anys
Pacte amb arees de reconversió (PSOE+BLOC i UM) o pacte de ciment? Vaja un dilema!
Valoració:3menosmas
Per JTorrens, fa mes de 14 anys
Com veig els partits davant aquest problema:

1) Qui sap quins interessos deuen tenir UM a Campos, haurien de investigar els terrenys on s'han de construir el golf o els hotels, hi ha d'haver alguna cosa amagada perquè inclòs consentin rompre el pacte. Així, amb el PP des de l'oposició podran destruir el poc terreny que ens queda.

2) El PSOE, accedeix a animalades, canvi de cromos, per tal de mantenir a aquests poca vergonyes. Sr Antich, hi ha coses que no es poden negociar, i el territori és una d'elles.

3) El Bloc representa el seny, diu que això no és possible i innegociable. Vos imaginau que poguéssim tenir aquesta força a Madrid, això seria l'Havana, qui no empina, enrevana.
Valoració:-3menosmas
Per Toni, fa mes de 14 anys
Quantes collonades direm... arri arri a desfer el pacte! Que llavors vendrà l'altre pacte, el de ciment (PP-UM) i ho destrossaran tot!

Heu llegit la proposta del PSIB? La veritat, no és una mala solució!
Valoració:0menosmas
Per No més corruptes xantagistes al poder!, fa mes de 14 anys
mallorqué de part forana: Si el Bloc cedeix sap que s'ha cavat definitivament la tomba. Si aguanta, a les properes eleccions encara l'haran de tenir en compte.
Valoració:9menosmas
Per julià, fa mes de 14 anys
Votau-me en contra, però aquest cantet del Bloc també el coneixem fa temps
Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 5
Siguiente