algo de nubes
  • Màx: 19.32°
  • Mín: 9.08°
10°

Avui, reunió del comitè de direcció del PP

S'analitzarà la "diferent vara de mesurar" que, segons ells, empra la Fiscalia Anticorrupció

El PP ajornà fins avui el comitè de direcció previst per a ahir, en el qual s'analitzarà la "diferent vara de mesurar" que, segons ells, empra la Fiscalia Anticorrupció "depenent de si es tracta d'investigacions que afectin persones vinculades al PP o a altres forces polítiques". En serien exemples els detinguts en la causa judicial de la construcció del Palma Arena, entre els quals figuren el portaveu d'aquest partit a l'Ajuntament de Palma i l'exdirector general d'Esports del Govern de Jaume Matas.

D'altra banda, reclamà que, mentre no es dirimeixen davant dels jutges els diferents casos que hi ha en marxa, "la presumpció d'innocència sigui respectada i les persones implicades siguin tractades amb l'empara d'aquest dret".

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per JONATAN, fa mes de 14 anys
EL PP es un partit que es diu democratic pero mes perillos que els que son il.legalitzats perque amaguen diferents estaments antidemocartics i franquistes.JO DAVANT TANTES CORRUPCIONS demanaria la seva nulitat com a partit pels escandols que dona.A ixo ja es insoportable: es carreguen la cultura,la llengua,els costums dels que no son de Madrid.Un partit que no es tolerant no pot entrar a lres regles del joc democratic.No entenc com a MALLORCA AMB el que ha pasat els poden votar.Estic empegueit quan vaig a la peninisula dir que som mallorqui.A la peninsula els haguesin fulminat.
Valoració:-3menosmas
Per Toni, fa mes de 14 anys
Han adoptat les mateixes actitus de la CEDA durant la republica. De fet, son el mateix partit posat al dia pero amb la mateixa intencio de manipular els electors per beneficiar les oligarquias i el Vatica. Si arribasin a guanyar les properes eleccions, els democrates hauriem de fogir d'aquest pais, talment el bieni negre republica. El tribunal Suprem i el Constitucional hauria de prendra part activa i obligar al PP que provi totes les acusacions que esta fent i que questiona l'estat de dret. Son uns indecents i tan perillosos per la democracia com algun dels partits il.legalitzats.
Valoració:12menosmas
Per Un de tantíssims, fa mes de 14 anys
S'inicia la CAMPANYA per a que es faci al PARTIT POPULAR RESPONSABLE CIVIL SUBSIDIARI per la NEGLIGENT GESTIO I escandalós i injustifcat SOBRECOST en la construcció del PALMA ARENA.
Valoració:8menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente