nubes dispersas
  • Màx: 17.04°
  • Mín: 10.98°
11°

EU demana una reunió urgent de la comissió de seguiment del Pacte

La formació reclama que UM retiri l'esmena sobre el golf de Son Baco i actualitzar l'acord de govern en la crisi econòmica

Esquerra Unida manifestà ahir que l’actual situació de "tensió i confusió" que hi ha a les Illes Balears fa que sigui "necessària i urgent" una reunió de la comissió de seguiment del Pacte de govern. Així ho assenyalà la presidència de la formació, que es reuní ahir per analitzar el "complex" moment polític i constatà la necessitat que es convoqui una reunió entre totes les formacions de la coalició governant, després de la crisi creada arran de la proposta d’UM de dur endavant el projecte del camp de golf de Son Baco, a Campos.

En aquest punt, EU remarcà que "qualsevol possibilitat de negociació ha d’implicar la retirada de l’esmena que ha presentat UM al Parlament per possibilitar la construcció d’aquesta infraestructura, ja que representa "un incompliment, en el fons i en la forma", del partit regionalista. Així mateix, indicà que la comissió de seguiment de Pacte n’hauria de revisar altres aspectes, tant els lligats a l’àmbit del funcionament com els relatius als continguts, especialment els que es refereixen a l’"actualització del programa inicial davant la crisi econòmica, des d’una proposta prioritària de les polítiques socials i de treball".

D’altra banda, EU informà que demà es reuniran amb Els Verds per concretar les possibilitats que tenen de concórrer-hi en coalició a les eleccions europees, i expressà la voluntat d’obrir aquesta possibilitat també al PSM.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.